Har ni testat dessa spelen? Jelly Jump och Rolling Sky. Jag är besatt av dem här spelen och spelar dem hela tiden. Finns att ladda ner på app store.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag. Men jag har haft mycket med skolan och jag har haft mycket träningar.Ska försöka att uppdatera oftare nu om jag hinner och orkar. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

​Har ni provat denna paletten ifrån W7? Jag älskar denna paletten och den är jätte billig och jätte bra. Om ni vill köpa den så kan ni klicka på länken nedanför.

http://www.w7cosmetics.co.uk/product/in-the-buff-2/
Likes

Comments

​Här tipsar jag om en parfym och det är Daisy Dream ifrån Marc Jacobs. Den luktar sjukt gott och jag använder den varje dag. Den luktar väldigt vårigt. Parfymen ska lukta päron,grapefrukt och björnbär. Jag älskar parfymen. Parfymen kostar mellan 495-945kr beroende på hur många milliliter det är.Jag har parfymen i 30ml.

Likes

Comments

​Idag och igår så fick jag mina Iphone skal som jag hade beställt. Dem blåa skalen beställde jag ifrån ebay och det rosa skalet ​köpte jag på netto. Jag är jättenöjd över skalen och dem har väldigt bra kvalite. Dem blåa skalen kostade runt ca "20-25kr och det rosa skalet kostade 40kr.

Likes

Comments

​1. Jag heter Indra.

2. Jag är 13 år.

3.Jag har simmat i ca 8 år.

4.Jag älskar smink,mode och hår.

5.Jag fyller år den 28 februari

6.Ett av mina favoritämnen i skolan är matte.

7.Jag älskar att åka till Gekås Ullared.

8.Jag har två syskon.

9.Jag har över 10 husdjur.

10.Jag är alltid godis sugen.

Likes

Comments