Hej Alla Bloggläsare!Bara 2 Arbetsveckor kvar att Jobba.Sedan väntar 5 Veckors semester. Det ska bli så gött.Speciellt att min Semester är längre i år.Har 1 vecka längre.Har inga så stora planer ännu.Mer än att Jag åker med min Man till Dalsland 1 Vecka.Närmare bestämt Frändefors.Häsla på min Svärfar och Min Mans Morbror. Min Svärmor är tyvärr inte i livet.Hon Dog Nyårsdagen 2008.Vi hörs snart igen.Tjingeling så länge!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 38 Readers

Likes

Comments

Sitter ute och njuter av det underbara Vädret,i området i närheten där Jag bor.Man får verkligen passa på när det är sådana här fina Dagar.På Måndag ska Jag till Jobbet igen.Ha en underbar Helg alla Bloggläsare. Vi hörs!!

  • 39 Readers

Likes

Comments

Hej igen alla Bloggläsare!
Så var Jag på Väg till Lundbybadet till min Simning. Får se om det går att Simma i Utebassängen idag,om röret är lagat som var Sönder.Annars får det duga med inomhusbassängen idag.Jag brukar simma 3 dagar i sträck och ha en fridag emellan.Det bästa med simningen efteråt är Dusch och Bastu stunden. Rena belöningen när Musklerna fått jobba.
Vi hörs!


  • 39 Readers

Likes

Comments

Hej igen mina Bloggläsare! Detta blir sista Blogginlägget för idag.Nu börjar Jag bli trött.Sängen väntar på Mig.Min Man jobbar natt.Jag får träffa honom imorgon igen.God Natt!

  • 42 Readers

Likes

Comments

Är hemma och har en mysig och lugn kväll för mig Själv.Min Man jobbar denna natt också.Det blir lite Tv tittande och lugn kväll i största allmänhet. Är alltid så trött på Fredagar,efter Veckans Jobb.Det blir lite extra Jobb nu när min Kollega har Semester.Ni alla som läser mina inlägg får ha en trevlig Kväll.Vi hörs.

  • 42 Readers

Likes

Comments

Efter Jag varit och simmat.vilket det inte blev idag.Utebassängen var avstängd för ett rör hade gått sönder under natten.Så det blev bara Dusch och Bastu idag.Åkte till Stan och gick In till Yoghurt Glass Caféet. Det blev lite Godsaker som ni.ser.


  • 47 Readers

Likes

Comments

Frölunda Indians är mitt Favoritlag i Ishockey.Första matchen Jag såg var år 1975 Då var Jag 10 år Gammal.Jag kommer alltid vara trogen dem.I motgång och medgång.Jag har ett Stort Frölunda Hjärta.


  • 71 Readers

Likes

Comments

Detta är min Favoritartist Yohio.Som bildat ett nytt Band som heter Disregin.

  • 50 Readers

Likes

Comments

Frukostrast på Jobbet

  • 49 Readers

Likes

Comments

Nu är Jag på mitt Jobb!

  • 51 Readers

Likes

Comments