Godkväll tisdag!! Dagen började inte så bra, vaknade tidigare än tänkt av att månen lös starkt in i vårt sovrum, typiskt!! Men dagen blev bra till slut.
Började med grötfrukost och fortsatte med min hemtenta vid 8.00. Gick vidare till biblioteket efter lunch och har haft en produktiv dag, kan sova med gott samvete ikväll. Gjorde en suuupergod asiatisk kycklinggryta med nudlar till middag, det var jag värd.

Resten av kvällen?

Mandelmanns gård 📺
The ☕️
Ansiktsmask 💆🏽

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Vardag

Likes

Comments

Hej söndag och hej på er! Har haft en otroligt mysig dag och jag känner mig nu mer än redo för att skriva på min först hemtenta som startar imorgon klockan 8 och sträcker sig hela vägen till fredag klockan 16. Är helt ärligt lite nervös, eftersom et som sagt är min första, men det ska nog gå vägen.

Min söndag, underbar som sagt! Startade dagen hemma hos familjen med en långpromenad ute i det kalla med soliga vädret. Lustigt hu lycklig jag blir av lite sol. avslutade dagen på gymmet och sitter just nu i soffläge och inväntar att "Bron" ska starta. Tredje säsongen, och jag älskar det! Recommend, recommend

Nu ska jag njuta av mitt the, och bron startar. om 2 minuter

Godnatt

Likes

Comments

Godkväll vänner!! På min födelsedag fick jag en behandling hos hudvårdskompaniet här i min stad, som jag såklart snabbt utnyttjade. Fick med mig en helt ny hudvårdsrutin som jag fullkomligt älskar!!
Rengöring, toner, serum och en riktigt fet kräm. Vad mer kan man behöva? 💋

  • Nytt

Likes

Comments

Skäms nästan över att skriva detta, men nu ska jag testa att börja blogga, igen. Har bloggat till och från sedan början av gymnasiet och när jag slutar finner jag alltid ett sug för att ha ett forum för mina bilder och tankar.
Idag är det fredag och snart är det dags för tacomys med mitt hjärta. Suttit konstant framför datorn hela dagen, egentligen borde jag ta med ut på en promenad innan mörkret faller, vi får se.

Nu ger jag detta med bloggandet en chans, igen

Enjoy

  • Vardag

Likes

Comments

Denna tisdag innebar plugg, jeansinköp, lunch på stan, månadsdag med min skatt och avlutande med yoga.
Yoga alltså, tända ljus och 15 minuter svettningar och utsträckning av alla muskler, namaste

  • Vardag

Likes

Comments

Hej lördag, hundvakt åt denna lilla sötis ikväll!! 🐶

Likes

Comments

Mat

  • Mat

Likes

Comments

Godkväll och snart godnatt folket!! Har haft en otroligt lugn dag, men ändå produktiv. Avslutade med att baka brownie och kolla på kvällens idol med en fin vän.
Känner tacksamhet idag, har fina människor omkring mig, måste ta vara på dem, bevara dem!!
Imorgon blir det morgonträning och läsning inför fredagens seminarie med min grymma studiegrupp.
Tack för idag livet

  • Vardag

Likes

Comments