Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Min ''drömkille''. 
Det låter väldigt konstigt att säga det på de viset för jag har ingen ''drömkille'' på det sättet. Jag vill hellre säga ''jag tycker om eller, jag föredrar''. 

Jag tycker om killar med mörkt hår, gröna eller blåa ögon, långa & lite mulliga. 
Det jag tycker att min partner ska ha för egenskaper är väl att han ska vara händig, dvs kunna fixa bilen om den går sönder & helst ska han vara en såkallad ''snickare''. Ett absolut måste är att vi ska ha kul tillsammans & kunna umgås med varandras vänner. Jag tycker om killar som visar vad dem vill & som ger mig mycket tid & kärlek, det värsta som finns är att inte känna sig viktig & betydelsefull. Han ska visa att det är mig han vill ha & ingen annan, att han bara har ögonen på mig. Något som också är extremt viktigt är att hans familj tycker om mig & att min familj tycker om honom. Han ska helst vara lite badass också ;) 

Det låter som en hel del krav men så är det absolut inte! Detta är vad jag föredrar.Likes

Comments

Jag tänkte berätta om min helg & vad jag hittade på. I fredags så gjorde jag nya naglar, var ute i stan på Harrys & åt på rackis.
Min tjejkompis Ellinor fyllde 18 i tisdags & det firades med god mat på rackis med alla oss tjejer samlade & sen ut i stan!
Hade det sjukt roligt & jag hoppas att det kommer hända fler gånger!

Lördagen spenderades med Trine (hon har sovit här hela helgen). Var bara hemma & tog de lugnt, stack ut en sväng i byn & träffade lite folk & sen åkte vi hem igen. Söndagen gjorde vi iprincip samma sak som lördagen. Har varit en lugn helg för mig. Skönt! Får se vad denna vecka har att erbjuda nu.

Har en fråga till er! Tycker ni att jag BARA ska lägga upp inlägg från 30dagars listan, eller ni vill att det ska vara såna här inlägg imellan också? :)

Likes

Comments

Instagram@mmajapersson