Har precis dragit en vända på stan med Allson och inhandlat ett par mjukisbyxor, några T-shirts, strumpor och kalsonger till Jakob. väldigt välbehövligt då han inte har så mycket kläder han tycker om. Var även på Systembolaget. Min mamma är barnvakt imorgon och hela natten för vi ska gå på bio och äta något gott. Vi tänkte även passa på att dricka lite när hon är borta. 😊 Kommer sakna henne sjukt mycket men man behöver lite egentid och tid för varandra ibland. Vi ska gå på den nya Pirates Of The Caribbean. Är taggad as hell. Men innan dess har vi lite catching up to do. Jakob har inte sett de andra filmerna innan. Vi har hunnit se hela ettan och nästan hela tvåan. men vi har en bit av tvåan och sen två filmer till som vi ska se idag. 😍❤️
Trevlig fredag på er. Och ni som ska ut på krogen ikväll. Be safe. ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej ikväll blev det köttfärssås och spagetti till middag, made by me. 😄 Slängde även ihop en kladdkaka som står i ugnen just i detta nu. Tänkte dra igång någon film nu snart och bara slappa tillsammans med Alice och alternativt Jakob (beror på om han kan låta datorn vara i ett par timmar😂).
Sen hade vi tänkt kolla på dokument inifrån fallet Kevin del 3 på SVT play när vi gåroch lägger oss. Intressant program det där! 😊 Vad gör ni ikväll?
trevlig onsdag allesammans! 😄❤️

Likes

Comments