Det är som att jag redan på kvällen bestämt att -nää, ikväll kommer jag inte kunna sommna.
Jag ligger i princip bara i sängen och väntar på nästa dag. Det är tråkigt att sova, tycker det är mycket roligare att tex. vara på jobbet.

Försöker verkligen tänka att -nej Matilda, du kan inte åka och måla träpallar nu. Klockan är fem i halv tre på natten. Nu ska man sova. Men så kan jag ändå inte komma till ro.. Så! det blir att jag kollar Pinterest och blir superinspirerad och vill bygga en fucking dekorationsvas av en lampa och lösa supersmatra problem till all inredning och förvaring i hela lägenheten! Men åter igen.. Klockan är fem i halv tre

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu haatar jag den, jag vill tex.. Kunna komma ihåg vad jag hade tänkt skriva här, hade allt planerar i huvudet för ca 5 sekunder sen.. Aja.. Idag har varit en jobbig dag, det har inte direkt hänt något eller så men har bara känns mig väldigt "av" om man kan säga så. Som.. Att jag flyter på ytan? Flummigt jag vet.. Men ikväll fick jag ett meltdown, började storgråta och fick världens ångest för att jag kände att jag inte hade koll på allt, ingen struktur liksom. Som att någon rivit sönder min superdetaljerade almanacka i smådelar..
-nej jag va tvungen att få ner det på papper!
Så jag satte mig och skissade upp en månadskalender (ish) och börjar planera stordåd! "Jag ska bli bäst på att göra bullerjournals, alltså bäst i världen! Detta ska hjälpa mig så mycket. Ska fylla i varje dag!! Lovar!!" Tills ungefär på tisdag kanske, när jag tröttnat och vill rensa min garderob samtidigt som jag diskar för att sen inte gjort något av det . Its just goes on and on..

Likes

Comments

Varje gång jag ska skriva ett inlägg får jag lite prestationsångest, som jag skrev i mitt första inlägg vill jag ju att det ska bli bra! Trotts min oförmåga att hålla en tråd. Jag suddar, skriver om, läser hur andra sammanfattat sina dagar och byggt upp meningar. Men jag försöker att göra så det här ska bli så mycket jag som det går nu!

Nu har jag varit ledig ett tag, 3 dagar närmare bestämt och jag känner ändå att det ska bli riktigt skönt att åka till jobbet imorgon! Jag ser verkligen fram emot det. Men nu kändes det så lägligt med en extra ledig dag! Jag har hunnit med mycket dessa dagarna. Varit o badat, druckit vin, varit på Ikea ect. Men också en hel del oförklarlig ångest mellan varven som slår mig i ansiktet när jag minst anar det. Tror nu i efterhand att det kan ha o göra med de ruckade rutinerna, jag mår inte alls bra när saker inte är som det brukar, fast jag egentligen vill tro att det funkar. Något som märks extra tydligt när jag mår dåligt eller känner mig stressad är att mina tvångstankar blir starkare och viktigare, mina tvång är fysiska och handlar om att jag måste känna lika dant på båda sidor av kroppen, kort o gott om någon skulle nypa mig på vänster arm, "måste" jag nypa mig själv o höger på samma ställe. Så allt sånt, trycka på lampknappar, klia mig... Allt blir 2 gånger. Det är inget jag tänker på utan det sker på automatik.

Likes

Comments

All you see me do is.. 💪

Denna veckan har det varit mycket på jobbet, från morgon till kväll. Mycket blonda tjejer som vill fräscha till sig nu inför sommartider.

I onsdags var jag och tog premiärdoppet efter jobbet, rätt skönt efter man hade stått o svettats hela dagen trots att det inte kan varit mer än 15grader i vattnet

Likes

Comments

Jag är extremt känslig när det kommer till sängkläderna, måste vara mjukt och lent, nysträckt, avsopad och madrassen inputtad till väggen, men ändå känner jag små sandkorn så det blir ett par sopningar per kväll. Känns lite udda att säga till andra,
- Du jag kan inre sova i dedär lakanen de är för... De skaver när jag sover, men för dig spelar det ingen roll. Och inte bara i sängen en liten lapp eller söm i en byxa på "fel" ställe och jag får spader.

Likes

Comments

Drabbas av såkallad "Söndagsångest" allt för ofta nu för tiden. Inte för att jag ogillar tanken på att gå till jobbet, utan mer att jag känner att jag inte åstadkommit något vettigt under helgen, fast jag egentligen har jag gjort en hel del. I fredags va det studentbal i Karlskrona, en riktigt rolig dag som jag sett fram emot ett tag, kul att byta vardagens klipp/färg/sling mot lite uppsättningar, efter det åkte jag och hävde vin med en kompis, igår va jag på dop, och idag har jag varit på bio.

Just nu hade jag velat ha uppmärksamhet av Adrian som ligger och sover, jag känner inre alls för att sova, jag är för rastlös!

Likes

Comments

Har hela mitt liv haft otroligt svårt att sätta ord på känslor och situationer, har extremt höga krav på mig själv att det ska bli läsvärt, men ska verkligen försöka. För min skull och för att sprida kunskap. så efter år av funderande startar jag nu en blogg. Ca 03.30 en lördagsnatt när jag inte kunde komma till ro och endast låg och lyssnade på det tjutande ljudet som verkade komma från grannen, stressad över att det började ljusna, men ändå lugn för att det va lördag och att jag inte behövde gå upp allt för tidigt. 

Likes

Comments