Godeftermiddag allihopa!

Torsdag och jag har återigen inte så mycket planerat. Jag vaknade runt nio och gick och satte på vattenkonsten och gjorde lite te och bara låg och myste i sängen. Jag passade även på att skriva av mig lite i min dagbok och rita lite slarv. Tycker det är så otroligt mysigt!


Ni kanske undrar varför jag inte gör så mycket på dagarna, eller kanske inte men jag kan berätta iaf.
Jag mår ju inte så jätte bra med min ångest och med min depression vilket gör att jag just nu inte klarar av att ha ett jobb. Måste komma upp på fötterna ordentligt igen.Förresten, funderar på att läsa Therese Lindgrens bok "Ibland mår jag inte alltid så bra..". Har någon av er läst den? Tyckte ni om den?Igår blev del idol med pojkvännen innan han gick och la sig. Helt ok avsnitt ändå, sen kollade jag på Friends efter att han somnat. Friends, åh min favorit serie ever verkligen. Jag kan nog kolla på den dygnet runt. Eller kan och kan hahahah, jag kollar på den 24/7. Jag har spårat in mig på säsong 1 och 2 väldigt mycket just nu. Tycker dom avsnittet är så mysiga. Har dom på repeat på Netflix hela dagarna. Älskar deras julavsnitt. Kanske bara är jag men jag älskar hösten och vintern och jag längtar så mycket tills man får ha stora, mysiga och varma koftor och bara mysa med varm oboy och frosten och kylan. Såå mysigt!


Jag gjorde ett sarahah konto igår som ni kan hitta länken till nedanför om ni vill ställa frågor som jag kan svara på här.

https://linneaaa98.sarahah.com
Ha en jätte mysig fortsatt eftermiddag/kväll
Puss "Linnea"

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Idag är det onsdag och min pojkvän kommer snart hem från jobbet! Vi ska nog inte göra så jätte mycket idag.

Vi hade ett ordentligt snack i nästan 2 timmar igår, om just depression då det känns som att han inte alltid förstår hur trött man blir av att ha en depression. Man är trött 24/7, det spelar inte någon roll hur mycket man sover liksom. Det går inte ändå.

Vi ska förmodligen kolla på halv 8 hos mig och idol ikväll, missade dom igår när vi pratade. Vad tycker ni om idol än så länge förresten? När jag började kolla på idol som liten så var ju Kishti med i juryn så att hon är tillbaks tycker jag är så kul! Jag älskar Bagge, han verkar vara en sån skön människa.

Borde kanske skriva att det självklart inte bara kommer vara bloggande om att man mår dåligt utan självklart också om dom bra dagarna. Idag mår jag helt ok. Hade lite ångest för kanske 1-2 timmar sedan men det är bättre nu. Satte på lite Dan och Phil när dom spelar Sims. Är det någon av er som också kollar på Dan och Phil?

Har ni några frågor och sånt för isf kan jag göra ett Sarahah konto så ni kan få fråga frågor där och sen kan jag svara på dom här?

Ha en jätte mysig fortsatt eftermiddag/kväll
Puss "Linnea"

Likes

Comments