Header

Bilder från festivalen jag, killen och två av våra vänner blev bjudna på! En grym upplevelse då vi fick se allt från VIP-området och åka och dricka gott samtidigt.

Något jag definitivt vill göra om!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilbomb från sommarens resa till Göteborg som jag tillsammans med killen och två vänner blev bjudna på. Vi fick resan tur och retur, hotell för två nätter, Lisebergsupplevelse, festivalpass och trerätters middag. De stunder vi inte hade något inplanerat spenderades på hotellets takpool i solen.

Likes

Comments

Ni vet såna där stunder när bokkaraktärer lägger madrasser bak i en truck och sover under stjärnorna eller liknande? Såna stunder man (i alla fall jag) tänker att shit, det där måste jag testa någon gång. Sen går livet vidare och tanken glöms bort.


IKEA la nämligen ut en bild på en hängmatta tillsammans med en kudde på instagram i somras och skrev en drömmande text om att sova under stjärnorna. Jag sparade denna och skickade den till Frida för att få drömma lite längre. Dock spårade våran konversation och två veckor senare så tar vi en eftermiddagsvandring för att hitta några fina träd att sova i.


Slutligen kom vi till en liten källa där det forsade färskt vatten från berget, så endast några meter därifrån hängde vi upp våra hängmattor.

Även om det var sista dagarna utav sommaren så gick det alldeles underbart. Nu dröms det dock till nästa år då vi kan göra om detta och dessutom få med oss fler härliga människor. ​

Likes

Comments

Vardagen börjar få en rytm och schemat börjar bli förståeligt. Stod för två veckor sedan och handlade en almanacka i panik, fanns självklart inte för endast 2016 och fick nöja mig med en riktad till studenter uppdelad i terminer. Aja, bättre än ingen. Mobilvarianten av almanacka räckte nämligen inte länge då jobbets pass och planer också behövde finnas någonstans då jobbappen inte längre täckte dessa. Nu två veckor senare och jag vill lägga mig ner på golvet för att visa min tacksamhet till kalendern.


Hoppas nu även att bloggen kan hamna i denna rytm av jobbande, fotande, sovande och höstmysande. Funderar på att placera en text av "glöm inte bloggen" i almanackan varje vecka som påminnelse, haha. Inte för att det här överhuvudtaget är ett måste, men för att det är en stund där jag kan reflektera över allt omkring mig. Något som jag både vill ha, men också känner att jag behöver då det är så mycket som är i förändring.

En morgonjuice för några dagar sedan som gav mig inspiration för att testa fota både den och innehållet.

Fotad med en betsad hyllkant som underlag och upptejpad handduk som bakgrund. Det gäller att ta det man har tillgängligt!

Likes

Comments

​Ett gäng bilder från VIPområdet på Rix Fm festival i Göteborg. Underbar resa med underbara vänner.

Likes

Comments

I och med att jag inte skrivit så har massvis hänt som jag kan lägga upp! Fört och främst så har närmaste tiden spenderats på jobbet. Då jag inte har kassapass så jobbar jag med marknadsföring eller fotografering för Paradiset. För ungefär en månad sedan så öppnades butik nummer två upp på Regeringsgatan 44 i Stockholm. Var där under öppningen för att fotografera så delar med mig av lite närbilder.

Likes

Comments

Två månader senare (på ett ungefär). Nu är jag nämligen tillbaka.


Helt ärligt så har jag varit inne och försökt skriva. Suttit med datorn i knät och stirrat på en tom sida. Försökt formulera något som vore roligt för er att läsa. Eller lägga ut några bilder som varit fina att kolla på. T.o.m. kameran har legat på hyllan och samlat damm. Jag antar att det blir så ibland. Livet kom i vägen helt enkelt. Även om jag hade tid att skriva så var jag endast sugen på att få ur mig verkligheten, vilket ett tag var rätt så skakig och omöjlig att få i ord.


Kort och gott:

För ett och ett halvt år sedan så anmälde jag min chef till diskrimineringsombudsmannen då jag och min kollega blivit sexuellt trakasserade. Något jag då märkte var att jag i sådana stressade tillfällen är den individen som "fryser". Då kroppen stannar och varenda cell skriker att den vill röra sig, men inte en enda muskel gör något åt saken. Jag vågade därefter inte att återkomma till jobbet utan gömde mig från världen i ungefär ett halvår. Under den tiden skedde ett antal möten med diskrimineringsombudsmannen. Och för två månader sedan (ett och ett halvt år senare) så satt jag i arbetsdomstolen mot chefen. Om under en vecka nu så får jag veta vad de kommer fram till.


Det var allting väldigt kort och gott. För två månader sedan då jag skulle till arbetsdomstolen så kunde jag inte längre formulera mig här. Och även om jag nu kan skriva så kan jag fortfarande inte formulera hur jag känt mig under tiden. Men tänker sätta mig om ett tag och skriva ner allt, och då menar jag verkligen allt.


Den bra sidan är att jag är sååå sugen på att skriva och fota! Kommer alltså försöka få in vanan att skriva här dagligen igen!Lyxfrukost för några dagar sedan! ​

Likes

Comments

​Gav Martin bl.a. ett terrarium med Star Wars-tema i alla hjärtans dag. Nu när jag varit sjuk har jag hunnit redigera bilder och fixa, så kommer upp ett DIY (Do It Yourself) på hur jag gjorde den imorgon! 

Likes

Comments

​Jag och killen har spenderat tre dagar under täcket med en taskig förkylning, så dagarna har bestått av mysande framför TVn, godsaker och en stor mängd pizza. Jag som trodde att jag skulle slippa vårsjukdomarna. Haft en hel del bildbrist då inget speciellt hänt, men nu är vi på bättringsvägen! Jobb imorgon och förhoppningsvis är jag på benen efter det.

Likes

Comments

Ytterligare två bilder tagna i måndags. 

Likes

Comments

Instagram@_immagic_