Hallo!

I dag deler jeg mine liquid lipsticks. Jeg er ikke en samler, så jeg kaster eller gir bort de jeg ikke liker. Sitter nå igjen med seks stykker som jeg troor jeg skal ha en stund. Jeg er veldig glad i konseptet, men merker jeg drives dårlig med å ha tørre lepper. Derfor må jeg smøre meg godt før påføring, og det er desverre ikke alle som sitter like godt da. Dette kommer jeg dypere inn på lenger ned.


Fra toppen: Dose of colors-"Bare with me", Nyx Soft Matte Lipcream-"Abu Dhabi", Dose of colors-"Truffle" , Nyx Soft Matte Lipcream-"Stockholm", Kylie lipkit-"Candy K" og til slutt Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick- "Sad girl".

Dette er min go-to liquid lipstick. Dose of colors i fargen bare with me. Denne sitter kanskje ikke like nydelig på bildet på grunn av utallige påføringer av andre farger, men til vanlig ser den helt smashing ut. Den tørker uten å tørke ut og legger seg som en fin, glatt og matt hinne oppå leppen. Leveringstiden fra Dose of colors sine hjemmesider tok litt over en uke.

Som en god nummer to kommer fargen Truffle fra samme merke. Denne fargen er hakket mørkere. Swatcher man disse er det viktig at man venter til de tørker, før dette er det ekstremt vanskelig å se hvor forskjellige disse fargene egentlig er. Truffle er mye mørkere, mens Bare with me vipper over på en rosa-nude farge.

Her håper jeg virkelig dere ser hva jeg ser. Kylie Lipkit i fargen Candy K, forresten. Jeg vet virkelig ikke hvorfor, men jeg blir så forbanna tørr av denne lipsticken! Trodde først at saken var at jeg påførte for mye, men det var det ikke. Den bare suger fuktighet. En annen negativ ting jeg har å si om denne er at den setter seg så ekstremt godt fast. Greit at jeg ikke vil at den skal gå av med hver sjanse den får, men jeg forventer at jeg skal slippe å skrubbe leppene mine i stykker med sminkefjerner og olje for å få av meg leppestiften. Dette produktet er veldig hypet opp, og det er ikke sikkert alle har samme oppfatning som meg. Fargen er fin (helt lik truffle merket jeg jo nå), applikatoren er presis og konsistensen gjør den lett å påføre. Den er nesten litt for flytende. Du må bare jobbe ekstremt hardt for å ikke få slike "klumper".

Nyx Soft matte lip cream i fargen Stockholm. Enda en fin sommerlig rosa-nude som jeg faktisk liker veldig godt. Hvis du klarer å se forbi hvor utrolig skadet og uttørket leppene mine har blitt nå så ser du at den ser mer ut som en lipgloss. Det er fordi produktet bruker veldig lang tid på å tørke! Tross dette syntes jeg produktet er godt, det er nok fordi jeg har leppomade under at produktet sliter med å tørke. Jeg må innrømme at jeg faktisk liker den glossy finishen litt!

Her har leppene mine tatt kvelden. Det er nå blod, tårer og sprekker overalt og jeg tror at leppene mine akkurat nå heller skulle ønske de tillhørte noen som aldri har rørt en leppestift. Det er egentlig det samme med denne når det gjelder konsistens og tørke. Fargen er Abu Dhabi, en mørk litt brunaktig fin farge. Leter du etter noe som er fint med rødlig øyesminke så går denne superfint til!

Anastasia Liquid lipstick i fargen Sad Girl er en vakker farge, men vanskelig å påføre og vanskelig å finne en anledning til å ha på. En annen ting som er superviktig å være litt ops på med denne leppestiften er at..

Når du aner fred og ingen fare hender det at man oppdager til sin store skrekk at den tydelige, lilla fargen har bestemt seg for å ikke nøye seg med leppene. Den skal sitte på tennene og. Every-f*cking-time.
Og den går ikke vekk med det første heller. Tannpynt.


Husk også at med mørke farger blir det mye viktigere å være presis. Alle feil er tydeligere og de klumper seg lett.

Slenger med et bilde av aplikatorene og.

Jeg må innrømme at hvis jeg skal kjøpe noen fler liquid lipsticks nå så blir det fra dose of colors. Den passer best til mine lepper, legger seg pent på og jeg går ikke rundt å føler at jeg har noe på leppene. 
Hvilke er dine favoritter? 
Lik gjerne innlegget eller legg igjen en kommentar dersom du vil se mine macleppestifer. 

- S

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag skinner solen dere!

Nå begynner det å nærme seg et år siden jeg kjøpte Bambi. Hun er bortskjemt til de grader når det gjelder godbiter og tyggepinner fordi hun er så fryktelig kresen. Tenkte å dele med dere hvilke godbiter hun liker og hva hun liker mindre. Dette innlegget er rettet mot småhunder. Noe har jeg beholdt pakkene på, men hvis de ikke har ziplock pleier jeg å putte de i en eske, eller pinner i en pose.


Her er de godbitene og tyggepinnene jeg har i hus akkurat nå. Jeg har også en ekstra pose med flere tyggepinner på siden.

Skriver ingenting om dogman små hjerter med lammekjøtt da jeg ikke har prøvd de enda.

Dette er favorittene. Chick'n Snack med både kylling og fisk er noe jeg nylig har oppdaget at hun ELSKER. Skal vi på tur tar jeg med en "remse" og deler den opp i flere deler på veien. Den er myk og lett for henne å spise.

Petit Anti-stress healthy snack flirte jeg litt når jeg fant i butikken. Men senere har jeg oppdaget at dette både hjelper på stress og hun digger det! Her er det både kylling, laks og bær. Jeg har ingenting vondt å si om denne, den er en soleklar favoritt. Hun får den heller ikke så ofte, det er som regel før vi skal noe som kanskje kan stresse henne.

De resterende har jeg ikke pose på. Den øverste selges i normale dyrebutikker og er ganske enkelt kjøtt brettet inn i mykt "bein"-materiale. Hun elsker utfordringen og koser seg i mange timer av gangen. Nummer to er en slags flat og grov versjon av dentasticks. Den er god for tennene og lett å tygge på. Den smaker ikke så utrolig godt, men hun spiser på den dersom jeg ikke gir henne noe annet. Nummer to fikk jeg med av selgeren og er noe av det samme som den forrige. De to siste er klassiske pinner med kjøtt rullet rundt. Bacon og kylling. Disse er de absolutte tyggepinnefavorittene.

Petit Chickenbites spiser hun av en eller annen grunn KUN når vi er på tur. De er litt seige og lukter ikke stort, men når hun først spiser én så vil hun gjerne ha fler.

Dogman minibein med kylling har hun fått flere ganger i gave. Jeg kjøper de ikke selv da hun rett og slett ikke spiser beina. Hun tygger bare av baconet rundt før hun legger den fra seg. Da kan jeg like så godt kjøpe noe annet.

Det siste beinet øverst til venstre er nok noe alle har prøvd seg på. Klumpene på hver ende er fryktelig HARDE! Derfor er ikke Bambi SÅ glad i disse.

Disse er ikke så fryktelig populære her i hus. Tyggepinnene med kjøtt rundt er helt like som de hun liker veldig godt, bare at de er utrolig harde å tygge på, samt kjempetykke. De egner seg nok til en rase litt større en chihuahua. De to posene er Dogman miniruller med kylling og Dogman tyggepinner med kyllingkjøtt.

De løse pinnene er en normal dentasticks kjøpt i butikk, de liker hun ikke så godt.

Den hvite er også noe som skal likne en dentastick, men den gir ikke fra seg noe lukt og frister derfor heller ikke.

Nummer 3 av de løse pinnene, altså den nesten gjennomsiktige i midten vil jeg gjerne advare mot. De er veldig lette å få myke, men deler seg ikke. Jeg hadde en skrekkopplevelse med disse i sommer da jeg måtte dra en halv ut av halsen til Bambi, siden halve hadde blitt myk og den hadde hun svelget. De selges i en tykk pakning og ser ut som gjennomsiktig plastikk. De blir kastet i dag.

Nå håper jeg mange fikk gode ideer til hva de ønsker å gi hunden sin, har du en kresen hund som meg anbefaler jeg de Bambi liker best. Har du en mindre kresen hund med sterke tenner vil nok alle godbitene og tyggepinnene være noe for din hund. Jeg har også kjøpt noe hun ikke ville smake på en gang og tyggepinner hun ikke har rørt. De valgte jeg å ikke nevne en gang. Var dette til hjelp, del gjerne innlegget videre med kjente som har småhunder. Ønsker alle en super dag!

Likes

Comments