Sammanfattning av dagen.

En gamer

Min kära gamer är ju sjukskriven som jag skrev igår så denna dag är de då diablo som stått på schemat.
Han gick upp, gick ut med soperna (vilket gjorde min morgon), han drack kaffe, spelade, åt frukost, drack kaffe, spelade, åt kvällsmat till farmen, spelade och nu dricker han kaffe igen medans hans spelar.
Själv är jag också sjuk så min dag har varit på soffan med kaffe, datorn och telefonen!

Snart är de dags för lite sömn, imorgon är de Torsdag och de ska laddas upp inför att veckan snart är slut. Min gamer längtar tills fredag då han ska få ta bort sina stygn efter en OP sen är de enbart en vecka kvar i hans sjukskrivning så han kan återgå till arbetet igen!

Min älskade gamer, han är så insatt i årets farmen att han ikväll suttit på youtube och tittat på tidigare säsonger. När ska han börja drömma om dom varje natt då? Kommer de sluta med att han vill starta en egen farm? Ja, vart de där ska ta vägen de får allt visa sig med tiden men ska de bli någon farm så blir de iallafall första farmen mitt i en stad för jag tänker då inte flytta långt ut på landet och jag tänker då inte låta han starta en farm utan mig för att lämna mig för en farm kan han glömma 😉😉

För er som inte ser farmen så är de en serie som man får söka till tv4 för att vara med, man blir satt på en såkallad farm där de gäller att bli sist kvar, slå ut dom andra farmarna, sköta om gården, djuren och även klara uppdrag varje vecka men varje Söndag är de någon som åker ut.

​#farmen #2016 #gamer #tv4 #youtube #kaffe #diablo #sjukskrivning

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229