Godmorgon!

World of Warcraft, Vårt liv

Godmorgon på er kära läsare.
Idag är jag trött, men de får man vara ibland. Imorse blev de upp med gamern för att köra han till jobbet då han har punktering på sitt däck men de ska ordnas snart så jag slipper köra honom. Men upp, inget kaffe hann jag så jag är ju inte sådär oerhört glad och pratig av mig när jag inte fått i mig någon morgonkaffe men de är tur att han står ut, han som får sitta där bredvid mig i bilen.
Full fart iväg, lämna och pussa hejdå för att jag sedan skulle vända hem igen. Nu har jag fått i mig mitt kaffe och jag sitter här med min andra kopp nu. Morgon cigaretten har jag också tagit och min vanliga dos av pratstund med min barndomsvän vid klockan 7.00 har jag också hunnit med, de är tur att telefonen finns när man bor långt ifrån varandra.

Igår satt gamern och spelade WoW hela kvällen med Mr V och Mr S, så sådär jätte socialkväll igår var de då inte men vad gör väll de när vi kan ha så många andra timmar och minuter ihop. Dessutom gick han och la sig samtidigt som mig igår och jag kunde ligga där emot hans axel och titta på ipaden som spelade upp ett klipp om World of Warcraft Legion och jag tänkte dela ett klipp till er som just handlar om de, de är nämligen inte släppt ännu.

Legion är namnet på nästa expansion som Blizzard släpper i spelserien World of Warcraft som ska släppas i år, närmare hösten om jag förstått allting rätt. World of Warcraft är fortfarande en av världens mest populära onlinespel där miljontals människor är aktiva spelare.
Expansionen av spelet är fokuserat kring återkomsten av Illidan Stormrage och kommer att höja leveltaket till 110 samtidigt som Blizzard introducerar den nya hero-klassen Demon Hunter. Expansionen kommer med flera nya instanser och grottor samt den nya världen Broken Island.

Och där har ni då trailern, även jag som inte spelar eller är ett dugg intresserad av att spela spelet tycker faktiskt att trailern är väldigt lockande, eller vad säger ni?Nä, vet ni va? Nu ska jag ta och dricka upp min kaffe, ta en cigarett till sedan ska jag faktiskt sätta mig i bilen för att åka till sjukhuset för ett återbesök efter operationen jag gjorde för tre veckor sedan!
Önska mig lycka till? 😊

Ha en bra dag allihopa!

​#gamer #sjukhusbesök #wow #worldofwarcraft #kaffe

Gillar

Kommentarer