Glasyrdator?

Vårt liv

Jag fick ett bakryck igårkväll igen......
De blev några kakor som skulle vara glasyr på och för er som vet och för er som inte vet så ska glasyren göras på ett viss sätt och gör man inte rätt så skär den sig, jag stod och höll på med den i en halvtimme tills jag började känna att den var färdig. När en glasyr är riktigt färdig ska man kunna trots mängden vända upp och ner på skålen och de ska inte droppa ner en droppen!

Nu i efterhand önskade jag att jag hade filmat men tyvärr inte, jag är då alltid efterklok!
Men hur som helst gick jag fram till gamern som sitter så snällt vid sin dator och spelar World of Warcraft och frågade om han litar på mig, han svarar att de inte ska bli något kladd här och mitt svar till honom blev att jag litar på mig själv iallafall för jag tror att glasyren är färdig.

Jag tar skålen och vänder upp och ner över tangentbordet, blicken och rekationen ifrån gamern var slående!
Men vet ni va, glasyren va färdig så jag hade turen med mig!

Glöm inte att ha roligt i livet allihopa, ibland är de kul att hitta på dumheter!

Frågan är nog vad jag hade gjort om de kommit glasyr på tangentbordet? Tangentbordet hade ju blivit trasigt totalt då och jag hade haft en gamer som inte alls va glad, men jag hade nog tagit fram de trådlösa tangentbordet och ett leende på min läppar och sagt varsågod jag vet att du älskar mig ändå! Sen hade jag nog hoppats på de bästa innan jag hade inhandlat ett nytt gamertangentbord :).​#gamer #dator #tangentbord #glasyr #bakning

Gillar