En liten trudelutt kan va trevligt.

En gamer

De enda som hörs i lägenheten är bilar som kör i för hög fart in på parkeringen, plingandet ifrån Diablo i högtalarna, musknappen som går på högvarv, tangenter som trycks på och kaffebryggaren som låter kaffet rinna ner i kannan. Men så från ingenstans hörs en liten trudelutt, en lite visslande ton ur gamerns mun. Ja, en underhållande ton som inte har någon melodi mer än sin egen. Den där egna melodin tolkar jag de som att de var glädjen över att de går bra i spelet.

Men vet ni va, de är inte alla gånger som min gamer visslar av glädje och de är inte alltid så att han sitter vid datorn. De var för någon månad sedan som de var fel på avloppet faktiskt och de är väll i sådana tillfällen en tjej är otroligt glad över att ha en man i huset? Ni ska få höra historian...
De var dagen förs julafton, vi hade haft vänner på besök som druckigt kaffe och ätit pepparkakor, bullar och vi gav lite julklappar. Den ena vännen kommer ut ifrån badrummet och berättar att de inte rinner ner klokt i toaletten...
Senare på kvällen ville jag duscha, duscha för att slippa stressa på julaftonens morgon då vi skulle iväg men mina planer gick inte alls som tänkt. DE VAR JU STOPP!!!
Efter många svordomar av att jag försökte sätta igång duschandet så blev de mer och mer vatten som kom på golvet eftersom vattnet inte rann ner där heller. De var alltså inte stopp i bara toaletten utan i avloppet. Jag försökte med allting, kokande vatten och att gå för att testa spola lite då och då. När jag satt där i bara handduken och längtade efter min dusch tyckte då gamern som satt och spelade BF (BattleFielde) att jag skulle gå till en av våra vänner nämligen Mr J för att låna hans dusch, men de här var ju kring 23 på kvällen och dessutom ville jag inte alls låna någon annans dusch utan jag ville ha ett fungerande badrum hemma.
Efter mycket om och men så gick jag och la mig i hopp om dusch på morgonen, jag klev upp och tänkte mig inte för utan duschade på som vanligt men till min förvåning när jag klev ur duschen var golvet som ett badkar, jajamen de var vatten i hela badrummet som tänkte halva foten! Men glad var jag ändå för nu hade jag duschat, nu var jag inte hemma när gamern gick upp den morgonen men undra om han blev förvånad och bytte strumpor när han borstade tänderna?
Dagarna utan badrum gick, toaletten rann ner sakta men säkert och min fina gamer ville ju absolut inte störa någon under julen så han väntade och väntade tills han själv också fick nog helt enkelt för den morgonen han fick nog så blev de en tur till Biltema för att införskaffa nya verktyg kanske man kan kalla de. Väl hemma igen så fick jag mig ett gott skratt och självklart var de filmning och fotografering för min del som gällde när han stod där inne i badrummet.

Vet ni va de roligaste är?
Vi fick ändå ringa efter en person som faktiskt jobbar med sånt här...
Men han försökte, min fina älskade gamer! 😘😍

#gamer #toalett #bf #julafton2015 #biltema #sjungaiduschen #kärlek

Gillar

Kommentarer