En läsare får svar.

Frågor & Svar

Jag fick en fråga ifrån en av er läsare hur en perfekt vecka ser ut för mig.

I vanliga fall jobbar jag inom vården så jag jobbar väldigt olika från vecka till vecka med dag och kvällspass men inga nätter.
Men en perfekt vecka för mig handlar väldigt mycket om umgänge, harmoni, glädje, barn, min gamer, jobb och kaffe.
Jag är en person som utnyttjare varje lite minut jag har med min gamer som kan vara att se på tv, laga mat ihop, sitta och titta på när han spelar, se en film eller bara ligga innan man ska somna och bara prata med honom.
Jag har väldigt många vänner som jag försöker portionera upp lite och sedan träffar för att dricka kaffe, men de är väldigt ofta som jag inte hinner med att ses så därför pratar jag väldigt mycket i telefon, de är iallafall minst en timme om dagen som jag går runt med headsetet i örat och pratar medans jag gör andra saker.
Jag vill alltid har rent och snyggt i mitt hushåll så jag är en person som varje vecka går runt och plockar, fixar och donar.
Jag umgås med min dotter som nu är 6år, och med henne gör jag allt möjligt, bakar, leker, pysslar, målar, är ute, är inne och är iväg på utflykter på roliga ställen som hon tycker är kul.
Sen har jag då mitt jobb som jag tycker om, jag arbetar omkring 4-5 pass i veckan och var tredje helg jobbar jag dubbelt både dag och kvällspass på både Lördagen och Söndagen, men de funkar utmärkt ändå även om jag alltid sitter på Fredagen och tycker att fy va tråkigt de ska bli att jobba i helgen för att jag vill vara med min sambo när han ändå är ledig.

Så, för en skriva detta väldigt kort som jag gjorde ovanför också så tycker jag om när de händer saker, umgänge är väldigt viktigt likaså mina vänner som jag träffar och inte, jag prioriterar min sambo och min dotter väldigt högt men jag försöker också att leva i nuet även om jag älskar att planera!

​#vecka #gamer #livet #jobb #nuet #tempo #prioriteringar #vänner #telefon #kaffe

Gillar

Kommentarer