Bara lite trams helt enkelt.

Vårt liv, Vem är vi?

Min älskade gamer skulle nog uttrycka sig om de här inlägget att de är lite trams men samtidigt hoppas jag att han kommer läsa de. Jag måste nog få ur mig de här och kunna sprida min glädje och kärlek som jag har till den här människan utåt. Sen kan jag tillägga att han minsann kan vara lite tramsig han också när han känner för de. (även om han aldrig skulle erkänna de)

Du är som en pusselbit! Den enda biten som saknades för att pusslet skulle vara färdigt. Haha dålig jämförelse, men poängen är att du gör mig hel. Tillsammans med dig faller alla bitar helt enkelt på plats. Vet du vad det läskigaste är? Jag kan se mig själv med dig för resten av mitt liv. Jag vet att det kanske skrämmer dig lite, det skrämmer faktiskt mig också lite grann, men när jag är med dig och ser rakt in i dina vackra ögon eller pratar med dig så är det inte så farligt längre för då känner jag mig trygg. Det är en sådan trygghet som jag aldrig upplevt förr, en sådan jag aldrig vill förlora. Jag vet att vad som helst skulle kunna hända runtom och du skulle alltid skydda mig från allt du är kapabel till. Du är en sådan positiv människa och de har du verkligen bevisat för mig när jag fick mina två elaka tumörer i buken, du har visat mig att de finns positiva saker och tänka på hur illa de ändå känns, du såg till så att jag inte skulle gräva ner mig utan att jag bara skulle lita på dig att jag skulle bli bra helt enkelt. Jag älskar dig så pass mycket att jag bara litade på dig, jag litade på ditt ord och allting har ju sedan dess bara gått framåt, en dag i taget men ack så glad jag är att jag har dig vid min sida för bättre sambo kan man inte hitta i ett sånt här läge. Du har också varit stark, hur jobbigt de än har varit har du stått stabilt på dina ben för mig, du har tröstat mig, pratat med mig, du har visat att du verkligen bryr dig om mig och du har lärt mig så mycket.

Du får mig skratta på ett sätt som jag älskar. Du gör så jag blir generad med alla fina saker du säger. Du gör mig lycklig så att jag ibland kan komma på mig själv att le när jag tänker på dig. Du gör mig glad av alla småsaker du gör för mig. Så som när du går upp för att fixa kaffe och sedan kommer med ditt leende, kysser mig godmorgon och ger mig koppen i handen. Eller så som du tittar på mig, när vi vaknar efter en fest kvällen innan och mitt smink är utkletat över hela ansiktet, och ler och säger att jag är fin. Eller när du tittar mig in i ögonen, när jag har munnen full med mat när vi sitter och äter och du bara ler och säger att de är bra att jag äter. Du bryr dig, du ser mig, du älskar mig och du får mig att känna mig älskad.

Det är då jag inser vilken tur jag har. Jag har turen att ha hittat den bästa killen som någonsin satt sina fötter på denna jord. Jag har turen att hitta någon som gör allt så lätt. Som lyser upp allt när det är lite jobbigt och jag har turen att den personen älskar mig. Så gränslöst så jag vet att vad jag än ber honom om så gör han sitt yttersta för att göra mig lycklig. Jag vet att han skulle gå genom eld och vatten om jag bad honom, jag tror inte ens han skulle tveka en sekund.

På samma sätt som jag vet att han skulle göra allt för mig så är det precis samma sak tillbaka. Det är där låttexten i låten jag lägger upp nedan kommer in i bilden.

I will never let you fall

I'll stand up with you forever

I'll be there for you through it all

Even if saving you sends me to heaven

The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel

Jag vill vara din bästa vän, som du kan ha skoj med. Jag vill vara den du litar på, som du känner att du kan prata ut med. Jag vill vara den som du mår bra av, som du känner gör dig lycklig. Jag vill vara den som gör dig hel, precis som du gör med mig. Jag vill vara allt för dig, precis så som du är allt för mig. Det är enkelt!

Samtidigt så vill jag tacka dig. Tacka dig för att du är tolerant med mig. Jag är ingen enkel person att leva med... Jag är inte alltid så snäll som jag ser ut, haha! Mitt humör är inte alltid det bästa och jag har en tendens att ibland, kanske göra en höna av en fjäder, men du står då alltid där med ditt lugn... Hur som helst...

Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna ge tillbaka allt du ger mig. Jag vet faktiskt inte vad jag ens har gjort för att förtjäna det. Eller snarare dig... För du är den finaste människan jag någonsin träffat. Så fantastisk, underbar, snäll, ödmjuk, rolig, ärlig... Jag tror jag kan hålla på hela natten! Det vore dock lite dumt kanske, så jag borde nog sova när de väl är dags för de. Eller inte! Nu ska jag sitta uppe och vänta tills du går ifrån datorn så jag får mysa ner mig med dig i sängen, min älskade gamer...

Min gamer, hjärtat mitt! Min bästa vän, älskade pojkvännen min, du är den personen jag är så övertygad om att du är gjord för mig, för herregud va jag älskar dig. Det är så att det gör ont i mig varje sekund jag inte är med dig. Helst av allt vill jag nog att vi ska sitta ihop så slipper jag det...

Jag älskar honom, han där på korten, han som sitter vid datorn, han som sover, han som jobbar, han som lever med mig, han som får mig att skratta, han som får mig att tänka positivt, han som får mig att leva i nuet, han som jag vill utvecklas med, han som jag vill skapa en framtid med.
De är han, min gamer, min älskade som jag vill stå bredvid resten av mitt liv, i ur och skur.

#gamer #kärlek #älska #älskad #förevigtimitt #hjärta

Gillar

Kommentarer

Game is life
,
Dig skulle man haft som flickvän!!!
iminlovewithagamer
iminlovewithagamer,
Tack tack, ja han ska vara lyckligt lottad som har mig 😃
nouw.com/iminlovewithagamer
Tove
,
Va fint skrivet, din gamer borde blir väldigt rörd och va glad att han har dig!
Btw va snygg han är, du också för den delen men han lär du få hålla hårt i bland andra brudar!
iminlovewithagamer
iminlovewithagamer,
Han är väldigt snygg, men nä jag håller han inte hårt jag vet vart jag har honom. Dom andra tjejerna får gärna titta men inte röra 😉
nouw.com/iminlovewithagamer
Snuttetuffsan
Snuttetuffsan,
Du har verkligen hittat rätt nu hjärtat ❤️ har Inte träffat han en, men han verkar verkligen göra dig glad och lycklig ☺️ Är så glad att du har honom.!

Stor kram älskade vän 💜
nouw.com/snuttetuffsan
iminlovewithagamer
iminlovewithagamer,
Och jag är också glad, så lycklig! 💕
nouw.com/iminlovewithagamer