Header

En gamer, Vårt liv, World of Warcraft

Då har sommaren knackat på och midsommar närmar sig bara närmare och närmare, gamern spelar en stor blandning av spel.
Har faktiskt inte haft så mycket att skriva om vårt liv på senaste men kände att de nog var dags för en uppdatering.
Här skiner solen men vi har även haft ett rejält regn som drog över på två dygn (om vi nu ska prata om väder och vind då?)
Gamern har blivit vald till att testa nya uppdateringen av Wow och jag tänkte uppdatera med en recension ifrån honom i denna vecka. Annars har jag faktiskt inte riktigt haft helt koll på vad han spelat nu senaste tiden då de varit lite för många olika att hålla kolla på. Men jag vet vart jag har honom när han kommer hem ifrån jobbet, där sittandes i sin data stol med datorn på och jag älskar de!

​Försöker titta igenom mina bilder för att se vad som har hänt för att kunna skriva något mer men jag kommer nog inte på något att dela med er.
Studenten har varit här och de blev kalas för min gamer med hans goa vänner! Annars har de varit myskvällar hemma med både datan och serier.
Vi tittar ju på Game Of Thrones och nu är de bara ett avsnitt kvar, sen blir de till att vänta tills nästa säsong släpps. Men vi tittar ju även ett avsnitt varje kväll till kvällsmaten på Sopranos. Sopranos är en gammal serie som hade premiär 1999 så de är en serie som har några år på nacken men de är väldigt bra och ett stort tips till er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En gamer, World of Warcraft, Tips och råd

Hej å hå, tiden bara tickar på och veckorna bara flyger iväg och dagarna dom ska vi inte skriva om för dom springer ifrån mig faktiskt.
I Fredags hade då filmen Warcraft premiär, en film min gamer har väntat på att få se.
Jag har då själv inte sett filmen utan min gamer såg den i Lördags i 3D och igår kväll såg han den i 2D så han har sett den utan mig då jag inte varit med utan varit på annat håll (men jag ska se den en dag, tanken var att jag skulle följt med igår kväll och sett den men tyvärr blev de inte så).
Hur som helst så handlingen på filmen är skriven såhär:
Det fredliga riket Azeroth står på randen av ett krig och deras invånare hotas av skräckinjagande inkräktare; orker, som är på flykt från sin egen döende värld för att kolonisera en annan. När en portal mellan de två världarna öppnas måste en armé kämpa mot total ödeläggelse, och en annan för att undvika att utrotas. Och mitt i kriget, på varsin sida av slagfältet, kämpar två hjältar för sina familjer, sitt folk och sina hem

​Har du sett filmen?
#worldofwarcraft #warcraft #film "premiär #3d #2d #gamer

Likes

Comments

Frågor & Svar

Tove har kommit med en fråga som jag nu tänker försöka att besvara!

"Har ni tänkt ändra er vardag med att skaffa barn någon gång?
Vad kommer då hända med datorn?"

Vår vardag är aldrig inrutad i rutin och angående framtiden så är de klart att Vi pratar om den, men angående just den frågan så är den något privat faktiskt!
Vad som kommer hända med datorn så ja, datorn är ju en del av vår familj.. Ungefär som en familjemedlem? Nja inte riktigt, men datorn den kommer minsann alltid vara med! Min gamer har de som sitt intresse och därför kommer den aldrig att tas bort ifrån vår lilla familj 😉

Likes

Comments

En gamer, Vårt liv

En gamer, en person som spelar, en person som gärna sitter inne vid datorn. Man kan ju mer eller mindre skratt åt att han jobbar ute i solen (med kortärmad tröja på).
Han kom hem och fick så snällt sätta sig på balkongen när han kom hem.
Röd på överarmarna med en rejält skiftning till vit, samma sak i nacken då jag nyligen klippt honom så har han nu kort hår så nacken va röd med en fin kant markerande längs med axelhöjd.

Jag skrattat samtidigt som jag blundar, den dagen satte han inte ens på datorn utan följde så snällt med ut på balkongen!

Nu har brännan kommit ifatt lite, han har börjat vista sig mer i solen och utan tröja så nu kan jag gå med honom ute i linne eller utan tröja 😉.

Snart är sommaren här, eller hur? 😊

Likes

Comments

En gamer

De har blivit väldigt lugnt på gamerns spelande nu och därför dålig uppdatering!
Men vet ni va? Just nu sitter han och spelar, han spelar GTA med sina vänner och pratar i Skype sådär högt och tydligt så jag verkligen hör utan problem!! (Problemet är att han har på sig headsetet och inte hör sig själv).

För övrigt är vi friska, de har varit lite partajande för gamern på helgerna med öl och vänner!

Men helt utan spelande är han inte, emellanåt sitter han och spelar.

Likes

Comments

En gamer, Vårt liv

Tiden springer på, gamern spelar mindre och mindre ju mer de går mot sommartid.

De är sikte på Warcraftfilmen som snart släpps och de är inriktade tankar på midsommar för gamern! Tankeverksamheten går alltså på topp helt enkelt.

Igår satte sig gamern tillsammans med min dotter på 6år tillsammans vid datorn för att kanske hitta något spel för henne. Efter prat och instruktioner ifrån gamern fick han så snällt byta stol och 6åringen tog plats i datastolen!

​6åringen var nöjd, glad och inspirerad i super mario och gamern satt med ett leende bredvid och tittade på medans han lärde henne hur man skulle göra!

Likes

Comments

Battlefield, En gamer

Fredagskvällen vid klockan 22.00 var de otroligt många som sagt spikade framför sina datorer eller tv-apparater för att se live när de skulle pratas om nya battlefield som de varit väldigt mycket spekulationer om.

I vårt hushåll var de självklart att detta skulle ses, gamern hade allting klart för sig och han hade stenkoll på klockan och när de blev 22.00 så satt han med skärmen ifrån sidan som var överflyttad till tvn. Han satt som ett barn på julafton och skrattade strax innan i frågan hur länge jag skulle klara av att vara tyst."!

Istället började jag ordna med naglarna i soffan medans jag lyssnade på vad som blev sagt och såg även trailern.

Jag blev faktiskt väldigt förtjust efter att ha sett de klippet ifrån Battlefield one då jag tyckte den var en bra och lockade​ även om jag inte kommer spela.

Tyckte du?

Likes

Comments

Ett vanligtproblem

Jag har långe lekt med tanke på vad som skulle hända om de blev strömavbrott en längre tid i vårt hushåll och jag har funderat på hur reaktionen ifrån gamern skulle vara om internet skulle slås ifrån.

I en vecka nu har de varit lite strul med internet, de har varit segt och knasigt men igår la de av. Min stackars lilla gamer blev rastlös, i hopp om att titta på lamporna och knäppa av och på så tittade han ut genom fönstret, suckade lite extra djupt och gick fram och tillbaka hemma hos oss! Men tillslut hoppade de igår igen!

Ibland har han lite extra tur min fina gamer 😘

Likes

Comments

Vårt liv

Maj månad har kommit med ordentlig sol och härlig lagom vårvärme till oss där vi bor nu.

Solens strålar ger både mig och gamern mer energi, först har vi hållt oss friska men de har också varit mycket mer håll igång.

De har varit middag och fika turer, jobb, datorn (såklart), game of thrones som har släppt nya säsongs avsnitt som vi självklart sitter och tittar på HBO varenda måndag!! De har varit kvällar med vänner både med och utan alkohol.

Sommarkänslan kryper i kroppen på gamern när de talas om midsommar och ja, allting är bara så energirikt.

Likes

Comments

Vårt liv, En gamer

​Dagen innan sista april så var gamern ute med firman och ringde så snällt vid 23 för att be om skjuts då han och hans gamla arbetskamrat S skulle vidare för att fortsätta Fredagsäventyret.
Så in med dom två onyktra nissarna i min bil och köra dom. Men efter lite mer än en timme blev de hämtning igen då hade trettioplusarna gett upp och ville hem. Så in med dom i bilen igen, förbi Max för att dom ville ha mat, sedan köra hem S för att sedan fortsätta hem med min gamer som så snällt kom inför dörren lite små vingligt och sedan prata, men efter en stund kallade sängen och vi kom i säng till 02.30 tiden!
Kan meddela att Valborgsmässoafton var en tung dag för gamern!!!

Likes

Comments