Du är min stjärna i mörkret.

Du är mitt ledljus i mina tankar.
Du är solen i regnet.
Du är färgerna i regnbågen.
Du är allt.

Men du är tårarna på min kind.
Du är spiken i mitt hjärta.
Du är kylan.
Du är värken i min kropp.

Försöker få bort dig men du sitter i som en tatuering.
Skrubbar, skriker, gråter och springer men du är fortfarande kvar...

På ett sätt vill jag minnas dig lika mycket som jag vill kasta bort dig.

Ingen förstår, ingen fattar att leendet, glädjen är bara fake.

Gå vidare hör jag många säga men jag hör något annat, jag hör att jag ska sluta kämpa, ge upp.

Du ger mig så mycket smärta, ditt namn och ditt ansikte och din röst känns som ett slag i ansiktet.

Men ändå är du den jag vill ha fast allt de negativa tynger ned som en stor sten.

Du är min ängel och min djävul på mina axlar och de väger lika mycket.

Det gör så ont att ha dig i min kropp, min själ och jag vet inte längre vad jag ska göra.

Lev livet säger många, men det är inte så kul längre.

Allt är bara så jävla jobbigt och vad ska jag göra?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är så trött på dagens samhälle! Man måste se ut på ett viss sätt och va på ett sätt för man ska klassas som normal och att få kunna umgås med alla andra vilket är så jävla sjukt. Jag vet för har själv varit med om det. För några år sen när jag va ganska stor,så jag gick på korsavad skolan och hade bara falska vänner, väldigt få va faktiskt mina vänner. Jag trodde länge att jag hade vänner men det va något som sa till mig att det inte stämde. Alla dagar jag stod framför spegeln och frågade vad som var fel på mig, varför kunde jag inte va som alla andra, smal fin och söt. Jag var 9 år gammal och frågade mig såna frågor, 9 år tänk er, ett barn ska leka och skoja inte tänka på varför man inte är normal smal eller söt. När jag väl flyttade ifrån Simrishamn så hamnade jag i en annan skola där jag var mer accepterad, visserligen blev jag fortfarande mobbad men inte på samma sätt. Efter 1 år så hade jag gått ner 30 kg och hade fått många vänner under det året. En dag skulle jag hälsa på min klass och jag fick alla svar. Jag blev accepterad av alla när de såg att jag va smal. Jag fick vara med på allt och gå före alla och jag tänkte bara så falska alla va. Så det va skönt att åka ifrån den skolan och va med mina riktiga underbara vänner.

Som sagt man märker hur samhället är och hur allting började, allt börjar när man är liten, det är där allting händer. Jag är så glad att jag fick börja i Hästveda för där trivdes jag med alla och började stå upp för mig själv. Tog inte längre åt mig vad folk sa om mig, jag bara skrattade och höll med i vissa lägen och då var det inte lika roligt att hålla på med mig. Fick respekt från alla när en dag jag tappade allt mitt tålamod och hamnade i slagsmål, efter den dag var jag inte den snälla tysta Cassandra, jag tog min plats och lät ingen trycka ner mig längre.

Idag är jag inte lika stark som jag var när jag gick i 8:an men försöker hitta tillbaka till henne, försöker ännu en gång gå ner i vikt men denna gången gör jag inte det för att bli accepterad utan för min egen skull.

Men i dagens samhäller är det inte alltid det handlar om att man är äcklig för man är stor, nu kan man bli kallad för äcklig för man är för smal och då tänker jag hur ska man va då? Man får inte va stor och man får inte va för smal? Va sig själv är nästan uteslutet idag och va sig själv är precis det man ska va.

Vissa som är stora älskar att va stora för de vill va det, likadant med de som är smala. Jag vill inte va helt smal, jag vill inte va stor men lite mullig för då finns det något att ta i men man väljer själv hur man ska se ut och va för att må bra och för man ska tycka om sig själv.

Sen en grej är att det är inte alla som är stora som faktsikt mår dåligt utan de finns dom som är för smala som tycker det är jätte jobbigt att vara just för smal, jag nämner inga namn men jag vet några som har sagt till att det är lika jobbigt att va för smal som det är att vara för stor. Dom är precis som de stora fast tvärtom. De har svårt att handla kläder som passar precis som de stora, de har svårt att klara vissa grejer precis som de stora. Så att va för smal och för stor passar ihopa men på ett annat sätt.

De som är stora försöker äta mindre och nyttigare och de smala försöker äta mer och mer onyttigare för de ska kunna lägga på sig.

Det jag försöker säga med denna text/berättelse är att jag försöker få många att lyssna på att de ska va sig själva, va inte som alla andra. Skapa era egna vägar och gör det som du vill göra, bryt ifrån er från de ”normala” och va den du är för det är det finaste som finns! Ni är lika mycket värda som alla andra och ta inte åt er som alla andra säger om er, att ni är fula, äckliga och mindre värda för ni vet djupt inom er att det inte är så!

Jag hoppas innerligt att ni tar åt er av denna text och våga vara modiga för att va er själva och hjälpa alla andra som blir mobbade och kränkta för de vill ha er hjälp och er vänskap.

Ta hand om er och lev ert liv i lycka och harmoni!

Sprid detta för du kanske faktisk hjälpa någon med denna text.

Är inte ute efter likes och något sånt. Jag vill hjälpa andra som är i den situation som jag var i innan.

Likes

Comments

HEJ!
Jag ska bara säga att jag har köpt valp! Han heter Tatum och jag ska hämta han den 25/10! Gud vad jag längtar efter min prins!<3

Likes

Comments

Hej bloggen vart ska jag börja, fem månader sen jag skrev något sist men har inte tänkt på bloggen ellrt inte haft så mycket och tänka på. Jag tog studenten i Juni så nu är det fullt ös arbetslös och som ni hör så har jag inget jobb så man får umgås med vänner så mycket som möjligt! Men klockan är mycket så skriver mer sen! Natti natti!

Likes

Comments

 

Hej!

Vet att det var ett tag sen men har inte hunnit riktigt :)
Vad har hänt sen sist jag skrev? uhm...

Jo jag har börjat övningsköra samt köra på trafikskolan, fått mina studentgrejor och chillat med kompisar även kollat balklänning med Emelie som vi tyvärr inte har hittat än :)

Fått lite lite konstroll på livet och skolan så det är påväg frammåt iaf.

Shoppat sönder mig och mycket mer men ska sova nu så natti natti^^

Likes

Comments

Hej alla bloggare.

Jag vet inte vad jag ska göra längre, jag vet knappt vem jag är längre. När jag är med den personen så känner jag att jag är den jag vill vara och lite mer. Utan denna person så vet jag inte vem jag är eller vad jag ska göra.
Liskom jag har hållt fast vid personen så pass länge så jag vet inte om jag kan släppa iväg greppet.

Visst jag har släppt taget en gång innan men då pallade jag inte med skiten längre. Vi hade inte kontakt med varandra på månader men sen får jag ett sms och det är då från den person som jag trodde det va. Jag bara tänkte nu kommer du tillbaka när du inte längre har någon vid dig. Dumt nog tog jag ursäkten och tänkte att det kan bli bättre.

Alla bara sa till mig "Cassandra bara släpp taget du måste släppa för din egen skull, det är hur enkelt som helst"

Men det är inte lätt och även om jag är den som smsar och ringer först hela tiden så pallar personen inte att ta upp sin mobil och slänga iväg ett sms eller ringa och säga "Jag tänkte på dig så jag tänkte då ringer jag väl till henne"

Men nä så är det inte, personen tänker alldrig på mig för då hade personen ringt smsat och velat träffa mig men NÄ!!!

SÅ VA FAN GÖR JAG FÖR FUCKING FEL!!!!???? SÄG VAD FÖR FEL JAG FUCKING GÖR  SÅ DU KAN BLI MIN!!!!

godnatt....

 

Likes

Comments

Ja idag har man blivit ny tattuerad och jag är så jävla nöjd!
Var ganska nervös i början i och med det var 2 år sen sist jag gjorde en tattuering samt nervös för hur den skulle se ut. Liksom en skiss kan se hur bra ut som helst men sen se förjävlig ut som tattuering. 
I början gjorde det klart lite ont men man vande sig och jag var jätte glad att min bästa kompis Jasmin följde med mig så jag slapp sitta ensam!<3
Som sagt jag är extremt nöjd och jag slänger upp en bild som jag lova.


Ha det bra puss!

Likes

Comments

Hej jag vet att jag inte har skrivit på ett bra tag men har inte haft så mycket att skriva om egentligen men nu kommer det lite nya härligheter :)

Jag har ju sagt att jag ska tattuera mig och det ska jag och det är på måndag nästa vecka :) Äntligen har jag fått min skiss på min tattuering och kan inte säga något annat än att jag är jätte nöjd! Ungefär så exakt jag ville ha den men blivit mycket mer bättrad!

Ha det bra nu puss!

Likes

Comments

Tjena! Halloj! Hej!

Jag är såååååååå glad! Det bara pirrar i magen så mycket jag längtar! :D
Jag har ju länge velat tattuera mig igen men har varken haft pengar eller tid, dessutom inte vetat vilken jag vill tattuera mig hos men nu äntligen har jag hoppas hittat en awsome tattuerare och har en bokad tid nu! 11/2 så åker jag till Svedala och printar fast texten på armen och jag har bara längtat att få höra det ljudet från maskinen :D

Har man tattuerat sig en gång vill man ha flera!

Lovar att lägga ut en bild när jag är klar och texten är färdig printad! :D

Ha en bra helg nu och sup inte för mycket! :D

 


 

 


 


 

Likes

Comments

Hellu alla bloggare! :)

Nu är det nytt år och allting är fri och fröjd än så länge :)

Nyår blev lyckat med vänner, syskon och en kille från Ystad. Jag vet att jag sa som jag sa men jag bet ihop och festade gärnet!

Problemet var att jag blev ganska full innan klockan blev 00:00 och jag kommer knappt ihåg något. Jag vaknade upp på morgonen och få se att jag har halsen full med sugmärken tack vare en person!

Jajaja :) sen kom en kompis och hälsade på mig och det var väldigt, väldigt trevligt :)

Jag vill tattuera mig med men jag vet inte var och jag vill göra den nu! :( men blir förhoppningsvis snart! :)

Idag händer nog inte så mycket, bara ligga och slappa som vanligt :)

Hej på er :)

Likes

Comments