Header

HISS, VERKLIGEN HISSstor hiss till dessa snygga shortsen. Alltid trott att det är nån form av kjol...men tydligen inte haha. Aja var bara tvungen att nämna att dom är så extremt snygga, dock hundra gånger snyggare i svart!

XOXO
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Herregud. Första gången jag hörde orginalet på låten "Take care" så trodde jag att jag skulle dö, aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. lyssna, bara lyssna.

XOXOLikes

Comments

Sönderspelade låtar som jag har som minne ifrån min sommar (:

fråga inte om den 7:de låten haha!..

xoxo

 

 Likes

Comments

Hi men and woman

Av någon anledning så har jag bestämt mig för att börja blogga igen, har ingen aning om varför med tanke på att jag tycke att det var ganska en formligt och lång tråkigt sist men yes nu vill jag börja igen höhö.

Förövrigt så mår jag bra, om någon undrar. Har lite ont i halsen dock, har väl åkt på en förkylning, as usual.

Well, har inte så mycket planer för idag. Får se om jag ska ut ikväll, beror på hur jag mår, men kommer förmodligen må bättre mot kvällen och då lär ju mitt partymode smyga fram hehe.

 

:En bild från igår på mig och min bästavän, Rickard.

XOXO

Likes

Comments

Heeeej!

sorry att jag inte har uppdaterat på några dagar, men jag har inte kunnat :( antingen så är det min dator eller hela nattstad som var helt fucktup i några dagar, för jag kunde inte publicera ett ända inlägg. Whatever, huvudsaken är att det funkar nu iallafall! smiley

Iallafall, idag har jag inte gjort så mycket, jag vaknade vid fyra, tog en dusch, och åt, sedan drog jag ner på gymmet vid fem tiden på morgonen, så sjuk skönt att gymma på morgonen! Iafallafall, där efter drog jag hem, och gjorde mig iordning för skolan, skulle dock bara ha ett prov i dag, så just nu sitter jag hemma och gör iiiiiiingenting haha , ska iof tillbaka vid ett för att göra någon uppgift, men ajaaa..!

några bilder från imorse!

Likes

Comments

Varför ska jag alltid vakna så sjuk jävla sent, får lite halvt panik på att jag har sovit bort havla dagen, blääääeeööööö :(

iallafall, denna fina lördag ska jag inte hitta så jätte mycket, ska ut och äta med en kompis vid åtta sen får man se vart kvällen tar än :)

OCH förlåt för att jag aldrig uppdaterar innan kl fem typ, but you know why.. jag sover så sjukt länge haha :/

aja puss!

Likes

Comments

Förlåt att jag har uppdaterat så sjukt dåligt men har sovit heeeela dagen fram tills nu, gött.

ialalfall nu ska jag ut och träffa olli en stund sen, och efter det får jag se vad lille jag ska hitta på smileytänkte jag kunde bjuda på denna sooota bilden på min kisse, inte för att bilden har någon koppling till inlägget men aja, den var så sööt! riktig busblick

Likes

Comments

Vad är kvällen utan nått gott att äta?!angry

avokado, med citon och salt, finns inget godare att stoppa i munnen såhär på kvällskvisten angryLikes

Comments

Ska strax hoppa in i sängen och lägga mig och kolla på en film! Vill egentligen se en serie, men har in princip sett alla dom bra redan haha.

Den senaste jag såg heter "The blue mountain state" En riktigt grym serie faktiskt! En americanpie inspirerad collage serie, satans rolig är den! Tycker alla borde se den! heart 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw