Header

Hello amigos.. nu är det så tragiskt att jag har gått och blivit sjuk 😓

MEN, det gör inget 😁 för nu när jag vaknade fick jag reda på att vi har nere nya sims 4 på datorn. YEEES! Spelade ju här om dan.. men det var bara en demo på create a sim, men nu kan jag spela hela speleeet! Så jäkla skönt att jag är sjuk också för då är det en anledning till att bara sitta inne och spela spela spela spela...wohooo! 


XO XO

Likes

Comments

Fattar inte varför jag aldrig använder mig av lite annorlunda färger på ögonskugga, brukar hålla mig typ till "neutrala" färger som brunt, beige osv. Men helt ärligt så är det faktiskt jäkligt snyggt med lite färg kring ögonen! Som ni vet, eller kanske inte vet, men då vet ni nu - att jag älskar att syssla med smink, tycker det är skit kul och kan sitta och göra olika sminkningar och sen tvätta bort och göra en ny bra för att jag tycker att det är så vansinnigt kul, dock behöver man ett jäkla tålamod om man ska göra det bra, men det är värt de. Tycker jag haha. Men hur som helst, trotts att jag älskar att leka och trixa med detta så har jag ändå aldrig testat nån riktigt bright färg liksom, håller mig alltid till "typ" samma. Skit tråkigt verkligen , får ge mig själv en spark på rumpan så att det börjar ske lite variering snart!

Dessa brun/guldiga färgerna är ungefär det jag brukar hålla mig till, skit snyggt i och för sig, men kan bli tråkigt i längden.

xo xo

Likes

Comments

Barn och syn på vuxenlivet, cute.


Likes

Comments

Åh, innan hatade jag sushi men nu tycker jag det är skit gott! Och ännu bättre att min syrra tillfälligt jobbar på ett sushi ställe, så hon tar ju med sig massor hem nästan varje dag. Sweet✌️ nu ska jag iallafall äta klart och kolla klart på en film som jag satte på. Handlar om någon sex beroende kille som utnyttjar tjejer typ, rätt skön faktiskt. Sen ska jag ner och sola...☺️ hörs sen kram!


Likes

Comments

Riktiga turnoffs enligt mig!

* killar som bara pratar om sig själva
* när killar spelar över och beter sig annorlunda bland sina vänner
* beniga killar som leker fitness #fitboyinstakvarg
* killar med tunt hår, speciellt de som har axellångt, med en keps på hövvet så sticker det ut några enstaka strån därbak i naken.
* killar med stirr ögon. Blir sjukt obekväm haha
* killar med torra läppar. - använd läppsyl, det är inget fel med de. Tror ingen tjej vill pussa ett par läppar som ser ut som torkade höst löv 👎
* Stiffa killar utan humor


Xo xo

Likes

Comments

Hallo peepz!

Veeet att jag inte har bloggat på lite mer än en vecka nu, dumt av mig😡!! 

Hur som helst, just nu är jag hemma och chillar lite, är rätt trött, så har bara legat i soffan sen jag slutade och kollat på geordie shore. För övrigt så är ju det lätt den skönaste reality serien, har följt det ända sedan säsong 1 började gå på MTV.. och kan inte säga något annat än att jag älskar det😂 Hur som helst, just nu så funderar jag på om jag ska pallra mig ut i regnet och ner till solariet, och kanske gymma.. men som sagt, än så länge är det endast en fundering, helst så ligger jag bara hemma i soffan hela dagen men men.. haha
 

Talk to you later!! 

XO XO

Likes

Comments

Tjaaa

Vaknade nyss, helt sjuuukt! Behövde förmodligen verkligen sova ut I guess! Hur som helst, kvällen igår blev lyckad och lite halvt galen, men det är sånt som är kuuul. Haha, jag har ju lovat att jag skulle lägga upp mer bilder osv nu när jag fått min telefon tillbaka, så när vi var ute så drog jag upp telefonen och tog hur många bilder som helst och så tänkte jag ba "perfekt nu har jag så det räcker" haha.. men nu i efterhand när jag ser som så bilderna ett levande bevis på hur rund om fötterna lilla ima var igår, så det jag ville säga med detta är att dom inte blev speciellt bra. Well, jag ska nu äta något för det känns som min mage skriker efter foood! Gud det känns som att jag alltid skriver något som har någonting med mat att göra i mina inlägg haha ..

Hur som helst, puss!  

Kan ju bjussa på en selfie som jag tog igår iallafall hahaa

XO XO

Likes

Comments

Godmorgon folket! 

Vaknade för cirkus en timma sedan...och jag är väldigt seg. Ett glas vin med felicia slutade med en utgång, så det är väl anledningen till att jag mår som jag mår haha! Iallafall, ikväll så blir det fredagskalaaas! Får se vart det bär av ikväll, men kvällen börjar iallafall hemma hos filip där vi ska föra. Dessutom så försöker jag övertala mina fina freinds victoria och olivia till att ha en räk kväll med mig :( För er som säkert undrar vad en räk kväll innebär, så betyder det att man bara sitter och äter massa massa räker. Så om jag lyckas övertala dom så blir det kanske en liten räk kväll innan vi drar till filip! 

well, nu måste jag springa och kolla min mat i ungen, för jag har en känsla av att det bränns..:( talk to you later adios!

XO XO

Likes

Comments

Holaaa amigos

Har precis varit i stan, åkte bara in snabbt för att köpa en tröja och nu är jag hemma igen! Har varit ledig hela dagen idag, svin skönt, och imorgon är jag ledig också, woho. Hur som helst, ikväll händer det inget speciellt, ska träffa Felicia som jag inte har sett på hur länge som helst, och sen ska jag och Vic kolla på en film som vi har längtat till att seeeee, och nu är den ute på swefilmer hehe 😃

Glömt äta på hela dagen idag.. är svin hungrig, så nu ska jag nog gå och fixa lite kääk! puss

XO XO

Likes

Comments