Att fastna i samma mönster, att bestämma sig för att ändra på sig och lika snabbt och falla tillbaka igen. Att fokusera på en sak tills man ramlar ännu en gång med sönderskrapad själ.

Att vara beroende av något är svårt att inse men jag är medveten om mitt beroende, och jag har alltid sett det som en fördel. Jag har lätt att fokusera på mitt jobb, för lätt, jag blir besatt av perfektion och kontroll. Ingen ska bli besviken på mig, men jag blir besviken på det jag gör.

Mitt liv pekar åt ett håll, frånstötande och isolerad. I perioder så vill jag inte ha hem någon till mig. Då jag blir så oerhört fokuserad på en specifik sak så glömmer jag bort vanliga hushållssysslor som är självklara för de flesta människor. Men andra perioder så städar jag maniskt, vill jag ha hem någon ändå? Nej.

jag dömer mig själv hårdare än någon annan och jag är trött på att vara så otroligt självkritiskt. Så jag sätter stopp för det nu! Och anledningen att jag skriver detta är så jag kan titta tillbaka på  inlägget och påminna mig själv att det jag gör inte är hälsosamt.

Jag ska bli mer öppen och inte hålla inne saker. jag ska vara ärlig och säga ifrån när jag inte har ork och energi. Även att stanna upp och fokusera på nuet. våga ta risker och sluta isolera mig själv, och jag ska strukturera upp min vardag. Jobb är jobb, fritid är fritid.

Denna gång ska jag försöka mer än vad jag nånsin har gjort och jag ska lyckas!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I måndags åkte jag, Moa och Amelia till Söderköping och firade att jag har tagit körkort, Vi åt på restaurang och bara mös!

Maten var super god! Åt vegetariska planka till varmrätt vilket var riktigt gott ! Älskar verkligen att umgås med mina kära vänner<3

​Igår var jag och kollade på en lägenhet som jag ska flytta till 1 november. Är sååå taggad+ att det är en tvåa+ att den ska renoveras och jag ska få välja tapeter och golv. 

och idag fick jag reda på att jag har fått heltids jobb! det känns helt underbart för tillfället!

ha det så bra

Likes

Comments

Jag har varit frånvarande från bloggen nu ett tag , anledningen är att jag har lagt all fokus på körkortet.
Men jag har klarat det nu och har tänkt att lägga den" plugg tiden" jag hade på att blogga.
( vilket om jag ska va ärlig inte va så mycket haha)
Sitter på jobbet nu och väntar på att börja, jag ska jobba heltid nu vilket kommer vara intressant för mitt psyke. Men det är bara en och en halv månad.
Jag bloggar lite ikväll med får se vad som kommer då!
Ha det bra :)

Var tvungen att slänga med min senaste selfie haha , bryn goals för min del!

Likes

Comments

Jag klickade hem lite saker ifrån lyko i slutet på förra veckan och dom sakerna kom idag så jag tänkte slänga upp lite bilder på dessa saker!

Jag har inte testat några av sakerna än så det kanske kommer inlägg på det när jag har hunnit testa dom!

jag beställde deras lykobox sommar edition , jag blev inte så värst imponerad dock.

I boxen kom :

CB chocolate whip (beställde även denna)

Nivea sun protect& moisture SPF 6

treets miracle oil

jack black lip balm

tancan bronze


jag beställde även lite saker ifrån CB då jag har hört bra saker om deras one hour tan, köpte den vanliga då jag är väldigt blek så tänkte jag att dark inte skulle passa mig.

Från vänster:

CB 1 hour tan mousse, 119kr

Tough stuff 3 in 1 bodyscrub, 99kr

choclate whip oil-free body moisturiser, 79kr (fick den här i boxen också)

CB pink tanning mitt, 55kr
Jag kommer lägga ut före och efter bilder när jag provat CB sakerna och som sagt kanske även en liten recension på sakerna jag fick i boxen.

Ha det bra!

Likes

Comments