08.33 Ok, någon sa en gång till mig att jag är knäpp. Japp! Det stämmer. För att utveckla det hela lite så syftar dom på att jag inte kan låta bli att slutföra nåt jag fått för mig att göra. Den här gången var det städning och ingen dålig sådan heller. Vi snackar 20 timmar och jag nöjde mig inte bara med golven och att bädda sängen, nej det vart väggar, tak, lister och även min 9kvM till garderob följt av avkalkning av hela badrummet och fyra maskiner nästan rent tvätt som legat undangömd i garderoben sen inköp. För er nyfikna och frågeställande kollegor som läser, jo jag har varit och är fortfarande sjuk sen söndag förra helgen och då inte psykiskt (well, delvis men inte i det här sammanhanget.. eller kanske). Konstigt nog efter att ha legat fyra dagar på raken helt avslagen i min obäddade säng och dammiga soffa så blev jag de få timmar jag hade kvar på dagen nästan frisk av ett skinande och klinsikt rent hem, juste glömde nämna att jag putsade golven också. Sen somnade jag och vaknade sjukare än tidigare.. Fast nu var det istället träningsverk och sömnbrist utbytt mot skallebank och kokande feber. Lika jävligt om du frågar mig. Det här jag just skrev nu var min torsdag och natten till fredag då syrran tog studenten och nu råkar det vara måndag och dags att snart dra till jobbet igen. Men innan det ska jag ta mig en jävel till portion flingor framför tecknat i soffan och somna innan det är dags att dansa till jobbet, igen. Svar nej, jag är inte frisk än men vem fan orkar vara hemma längre än 1 vecka utan att bli inlagd på psyket?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

03.37 Ja då sitter man här igen. Nyduschad för andra gången på en och samma 2-timmar. Företaget fick ju för sig att ge folk massledigt imorn så jag tänkte "Fasiken!" med en mentalitet inställt på en shit load av booz bara för att fira min frihet. Sen sitter jag där i mitt mörker och lyssnar på en hel kongo BHG låt jag aldrig hört innan och headbangar till texten "rang-dang-dillidi-danga-dang". Sen splafp, (!) så häller jag bärsen över min nyschamponerade frilla. In my face och så fick jag schamponera mig igen. Hej på lotsas, tänker mobilisera mig till soffan nu för att glo igenom rullen jag tjacka innan jobbet. Minns bara inte vad den heter. 05.13 Springer bara snabbt förbi datorn för att plocka upp en gammal goding. tänkte somna gråtandes till Autumn in New York. Kan minnas nån sa att den var emotional. Well, recensioner på de bägge filmerna kommer. OCH ja! jag kan fortfarande inte bokstavera till den första filmen ännu. Läjder!

Likes

Comments

01.22 OH-YOUR-GOD! Blogg? Jag har en egen blogg :D NEAT! Efter att ha läst Calle Bildts blogg har jag velat haft en egen, faktiskt. sicken lycka. Hygien!! Nu ska jag kliva in i duschen och förvandlas till ett russin. På återseende. 06.28 Så, on with it. Just för tillfället tänker jag i banorna sömn och har en big-need-to-do-prioritering på att strippa och mysa in mellan täcket innan det är dags att bränna till kneget. Händelse historiken för dagen som varit kan med ett enkelt ord sammanfattas i ett förvirrat "jaså?". Jag menar, dagens höjdpunkt var ett besök på McD efter jobbet med herr Polack. God morgon. 07.56 Snälla! Bosätt alla telefonförsäljare i en liten koja långt ute i skogen utan syre. .

Likes

Comments

..för alla er som inte direkt förstår sig på språket som alla storrökare byggda med värsting kula och som har alldeles för lite hår på huvut språkar så betyder kurratts kort och gott, PENIS. Jag har numera konstaterat att alla Bosnier röker för mycket, har för lite hår på huve och snackar rätt enformigt. Nu kommer den självklara biten i min annalys, Samir Sukic. Du hejjar på honom, han svarar annars. du berättar nåt ball du gjort, han säger jeflarr. Du berättar sen nåt intelligent, han svarar, varforr? du säger att han borde banta, han pekar finger o säger att du e en kurratts. Du berättar sedan varför du tycker han ska banta, han svarar: varforr annars din jefla kurrats? Jag rent ut sagt älskar människan :) Är det svårt? gör det inte.

Likes

Comments