kika in här iställe

davour.devote.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår tänkte jag väldigt mycket på hur jag skulle göra med mina bröst..!...Har alltid varit små och jag trivis verkligen inte med det..!!...Har i flera år tänkt att jag ska spara till plastikoperation, men tanken slår mig hela tiden att det finns så mycket annat skoj man kn göra för dem pengarna.
såIdag valde jag att testa, även fast det kanske inte kommer funka är det ju värt ett försök, Jag beställde tabletter på internett som ska göra brösten större...Så nu sitter jag här 2000 kr fattigare och undrar om jag gjort rätt...Vad tror ni? fungerar tabletter eller inte? Jag tycker iaf* att det är värt ett försök!!

Likes

Comments

Jobbar man som jag Fredag kväll och lördag kväll så får man istället ha Sööööndagsmyyyys!! En helt underbar söndag fast man inte gjort många knop..Har iaf* fått precis vad jag velat idag;)...och det har varit underbart!!

Har dock kommit på att jag behöver shoppa nya kläder, skor, jacka, julklappar m.m. så ska ta en sväng på torget i morgon se om jag hittar nått..så får det bli stora stan Göteborg någon dag då jag är hel ledig...puss puss

Likes

Comments

Idag blir det jobba på underbara Stenungsund Bowlingcenter 13-20...Sedan börjar man klockan 22 igen på Stenungsbaden och hoppas på att spela av folk pengar för Cherry Casino;)!!.Frågan är vem vågar utmana mig ikväll på Black Jack bordet på Baden ikväll?..upp till bevis!!

Likes

Comments

ikväll är det dags för fjärde filmen med johan falk och göteborgs polisen!!...Undebrart bra men först blir det slagsmål i ringen!!...Boxningsträning kl 18-20..hoppas halsen håller!!


Likes

Comments