Tisdag hade vin mys hos mig med Josse, på natten kom Milko och sov då han sumpat nycklar. Vi körde sten sax påse om vem som skulle sova längst in sen rådeckade jag innan jag hann lägga mig ner.

Onsdag firade Hanna på jobbet som fyllde 35. Middag på patricia och öl på nån bar.

Torsdag ledig dag, färgade håret hos frisören, en färgning kvar till blont. Gick hem till Shadha på jobbet efter och käkade mat och rökte vattenpipa. Träffade Camilla på Medis kök och bar, tog 2 glas vin sen mötte vi upp Felicia och gick till Vapiano och drack drinkar. Sov hos Lillis som äntligen är hemma i Stockholm igen.

Idag bio med syster, vi såg frost. Träffa Mathilda och tog en öl. Sen åkte jag hemma till Matilda och träffade henne och Hanna. Nu ska jag sova här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

 • Allmänt
 • 127 Readers

Likes

Comments

Har spenderat min helg i Norrland igen. Därför jag inte skrivit något för jag har verkligen inte haft tid. Lördags var verkligen höjdpunkten på hela helgen. Vi åkte till Umeå för dom hade nån kulturdag där som heter kulturnatta och i år firade dom 10 år så det var en massa kul som hände. Vi kom dit runt 12 på dagen och först gick jag, lillis, hanna, jonis och johan till systemet köpte öl och satta oss nere vid vattnet i solen och bara hade det fett. Vid två nångång så spelade Emil från deras klass och hans band på stan så då kollade vi på dom till det var dags för Hanna, Lillis och Stoffe att möte upp P4 Västerbotten för en intervju angående deras låt dom gjort. Jag och Johan gick iväg och hittade stans bästa kalla kaffedrink så länge. Efter det så satte vi oss i en park och drack mera öl till vi tröttna och satte oss på en uteservering. Där satt vi i några timmar tills hoffmaestro spelade. Vi var tillbaka i Storuman fem på morgonen trötta som fan. Dagen efter igår alltså så skulle jag åkte hem vid 11 på morgonen men gud ville visst inte att jag skulle åka så missade buss, flyg och hela skiten. Blev en extra dag där vilket var trevligt men ångest samtidigt för jag skulle jobbat idag och dessutom hade jag ju betalt resan redan så där försvann pengar också. Dagen var ganska seg men mysig. Jag och Hanna köpte lyxfrulle på ica och somna i soffan framför tvn i några timmar. På slutet av kvällen hjälpte jag Stoffe och städa hela hans rum, lyssnade på musik, drack ett glas vin sen sov där. Idag kom jag hem ordentligt iallafall och nu börjar en till jobbvecka. • Allmänt
 • 155 Readers

Likes

CommentsJag vet inte vad jag ska säga till dig just nu och säker inte du heller. Det får ta sin tid. Men när du läser detta vet du att jag tänker på dig trots tystnad!

 • Allmänt
 • 213 Readers

Likes

Comments

Våren måste ju vara en av det gladaste årstiderna som finns! Då närmare sig sommaren och man känner äntligen ett hopp att värmen kommer efter en lång vinter. Nu är vi i slutet av våren och sommaren är på väg. Happy times


Likes

Comments

Hej mitt namn är Ylwa och jag ligger sömnlös om nätterna och tänker. Jag har en hjärna som verkar få slut på minne och behöver akut tömmas.

Nej men på riktigt vet inte vad jag ska säga om den här veckan. Jag är ständigt glad men någonstans är det inte helhjärtat för vissa saker gör mig ledsen. Sist jag skrev var fredags så kan ju dra en snabb genomgång sen dess. Lördags så jobbade jag i kungsan på glasskiosken och Steve angello spelade vilket gjorde att det var folk överallt och jag slutade inte förrän 00.00. Åkte raka vägen hem till Julia och kastade mig in i ett chillkrök. Hade en grym kväll och var bakis dagen efter på jobbet. Igår tisdag fick jag en promenad ryck och bad Josse promenera med mig. Den blev en lång prommis, hökarängen-Gubbängen-tallkrogen-Skogskyrkogården-sandsborg-Globen-sockenplan-svedmyra-Gubbängen-hökarängen. Efter det kom jag in i något slags promenadmode så idag gick jag från pappa i Nacka hem till hökarängen. Nu har jag druckit te med Rebecca och är åter tillbaka i min säng med tankar.


 • Allmänt
 • 182 Readers

Likes

Comments

Jag saknar dig

 • Allmänt
 • 226 Readers

Likes

Comments

Har precis kommit hem från mamma. Var där en sväng med Julia, grillade och drack vin. Trevligt men nu är jag astrött trots att det är fredag. Vill verkligen hitta på något mer ikväll men samtidigt orkar jag inte. Blir nog duscha och sen sova. Värdelösaste blogginlägget jag någonsin skrivit men vafan.

 • Allmänt
 • 222 Readers

Likes

Comments

Rosa är en barndomsfärg, en färg som alla småtjejer älskar. Jag vill ha rosa på allt när jag var liten men det gick över vid äldre ålder till andra färger. I mitt fall svart svart svart typ. Det enda rosa jag äger nu är ett par converse och några trosor typ. Rosa är ingenting som klär mig för jag är så blek i hyn så ser bara konstigt ut om jag sätter på mig något rosa. Kan möjligen ha nått rosa läppstift på mig ibland eller nagellack men inte mer. Vet inte vad jag mer ska säga om rosa så detta får räcka. Tack för mig!


Likes

Comments

Jag avskyr sömnlösa nätter. Känns som att allt har varit perfekt så länge har liksom känt mig glad varenda minut av varje dag. Men nu drabbas jag av dessa nätter återigen. Misstro mig inte att detta är ett blogginlägg där jag beskriver hur ledsen jag är för det är just det jag är inte ledsen över något. Jag känner att jag kanske borde vara det om jag känner mig rätt. Det är tomt. Jag vill gråta för att lätta på känslor men jag kan fan inte. Jag känner mig så fri men samtidigt helt instängd i mitt egna huvud.


Likes

Comments
Alltså varför fastnar jag alltid i olika saker? Bara för jag körde FIFA när jag var i Norrland så fastnade jag i det såklart. Så laddade ner det till mobilen vilket är jävligt bra gjort för övrigt. Nu är jag fast i mobilspelet och måste köpa det till ps3!

Likes

Comments