Bästa Jensen i hela världen. Sitter tajt, hög midja, snygga som fan och billiga! Alla som inte har ett par dr.denim köp omedelbart. 399 på carlings. Detta är mitt sjätte par och kommer aldrig släppa taget om dessa underbara byxor!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag fyller Benjam 21 år!!!! Måste ju köra min standardgrej och skriva ett grattis inlägg till honom. Vet dock inte vad jag ska skriva riktigt men Grattis på födelsedagen min fina vän. Ska tänka på dig hela dagen och i veckan får du födelsedagspresent och en fet födelsedagskram

Likes

Comments

Var uppe klockan 4 imorse och åkte till fiskis samtidigt som Richard drog till jobbet. Städade klart allt nu så det var sista gången jag var i lägenheten idag! Känns bra och dåligt! Blev bara 3 timmars sömn inatt igen så nu håller jag på att somna på jobbet.Likes

Comments

Idag kan ha varit en av de jobbigaste dagarna på länge. Allt började klockan 7 när klockan ringde och jag är bakis och trött efter 3 timmar sömn. Släpade iallafall iväg mig själv till svedmyra hem till Josse för att äta frukost och säga hejdå innan jobbet. Det kändes konstigt som fan har inte fattat att den här dagen skulle komma när ytligare två av mina bästa vänner åkte iväg. Pratade i telefon två gånger med Laura också när de var på arlanda och sa hejdå. Kom till jobbet vid 10 med en mensvärk så brutal att jag inte kan beskriva. Efter jobbet var jag i fiskis i 3 timmar och städade, fick tårar i ögonen medan jag städade för allt känns så jobbigt nu med flytt och allt runt. Kom precis hem nu och ska sova innan jag ska upp igen och tillbaka till fiskis och ta det sista innan jobbet.

Likes

Comments

Idag har varit min lediga dag. Den har varit mest stressig!!!! Hoppade upp ur sängen för att hinna hem till Josse för att tatuera och tantfika. Sen skulle jag hämta mina syskon vid 3 men det var en olycka vid skanstull så tunnelbanan gick in. Inga bussar kom, var så stressad så jag nästan fick damputbrott. Kom 40 min sen till dagis. Drog sen till fiskis med Richard och sen hem och käka pizza.

Likes

Comments

Det märks att det lugnat ner sig nu när alla gått tillbaka till jobb och skola. Inte mycket att göra på jobbet. Sitter själv och äter asgod frukost iallafall. Macka, yoghurt, te, juice och muffins! Saknar att jobba med Josse, Laura och veronika.

Likes

Comments

Idag har jag flyttat från Fisksätra hem till Richard i vendelsö. Allt gick supersmidigt. Jag kunde tyvärr inte hjälpa och bära för knät pallar inte, blev mest lätta saker. Richard och Victor var grymma och flyttade ut allt på 1,5 timma. Nu ska jag bara dit och städa i veckan. Jag har packat upp nästan allt nu och jag älskar mitt nya rum.

Likes

Comments

Vart en utekväll igår med fast inte på krogen. Var först hos mamma och grillade och sen drog jag med Christopher till hans kompisar och krökade. Var en trevlig kväll som slutade väldigt sent.

Likes

Comments