Jag och Lillis ligger under filtar i soffan med massa ljus tända och kollar ut genom fönstret på blixten! Det finns inget mysigare än åska och blixtrar! Vi har stängt av tv, dator och släckt alla lampor. Myyyyyys

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har det lite jobbigt just nu. I övermorgon börjar helvetes månaden augusti då alla jag tycker så fruktansvärt mycket om åker. Först åker mina närmaste finaste och mest betydelsefulla vänner i hela världen..Hanna och Lillis. Dom åker i 2 år till Norrland för att plugga. Jag behöver dom för att vara hel och jag vet inte hur jag ska pussla ihop mig när dom försvinner. Sen nån dag senare åker Dan, min finaste och bästa killkompis som alltid ställer upp och lyssnar. Han ska iväg på GMU i 3 månader, som tur är så är det inte så länge. Sen har vi Josefin och Laura som åker till Thailand..jag har aldrig i mitt liv klickat såhär med någon på så kort tid. Josefin du är underbar och jag ser sig utan tvekan som en av mina bästa vänner trotts att vi känt varandra så kort. Och Laura, du ser mig som ingen annan gör. Du kan läsa mig och se rakt igenom mig och jag tycker så fruktansvärt mycket om dig.

Jag kommer sakna er alla så mycket och kommer tänka på er varje dag. Ni lyser upp hela min vardag!Likes

Comments

Idag har varit en bra/dålig dag. Vaknade upp vid 9 hos Josefin och drog direkt därifrån hem till fiskis för att städa och fixa lite. Träffade Benjam snabbt i skanstull för att få lite pengar sen drog jag till Vapiano och käkade lite med Lillis och Camilla. Jag var lite nere med dom fick mig på bra humör. Jag och Lillis drog till stan för att gå på bio med hennes syskon. Det blev dumma mej 2 och vi två var seriöst dom som skratta mest i hela biosalongen och vi var förmodligen de enda två som fick tårar i ögonen på slutet haha.

Likes

Comments

Jävlar vad jag har sovit idag! Gick upp ur sängen nångång efter 4 på eftermiddagen. Gick hem till mormor för att äta och åkte sen till Gubbängen och träffade Camilla och Lillis. Jag och Lillis åkte förbi hem till henne och fick fett god mat. Kändes som vi inte sett riktig mat på år. Nu har vi myskväll och kollar igenom hela säsong 1 av geordie shore!

Likes

Comments

Denna helg har varit kul men tråkig för jag har knappt haft ett öre eftersom jag får lön på onsdag. I fredags drack jag öl med Dan, Laura, Amanda, Lillis och Camilla och igår var jag på krök i sköndal och sen på fest hos Reymond som fyllde 21. Igår var en mycket lyckad kväll :)Bilden är på bakislillis och katt som sover

Likes

Comments

Vart en sjukt soft dag idag. Var ledig vilket jag uppskattade mycket. Började dagen med att sova länge sen åt jag en god frukost. Spenderade några timmar i vinterviken med Amanda, Camilla och Amil. Blev sol och bad. På kvällen blev det grillning och vin med Lillis och Hanna. Min lediga dag kunde inte blivit bättre.Likes

Comments

Idag på jobbet har varit ett helvete. I 4 timmar hade vi så sjukt mycket folk och en aslång kö. Både jag, Veronika och Josefin blev så stressade att vi fick ont i magen. Men till sist lugnade det ner sig. Jag slutade tidigare idag och kom ifrån jobbet runt halv 8. Åkte till Gubbängen och träffade Camilla, vi satt ute i 2 timmar och pratade om allt och ingenting. Precis vad jag behövde just nu. Kändes så bra att prata med nån och jag kände verkligen hur mycket jag saknat Camilla!

Likes

Comments

Har då sjukt svårt att sova.. Har legat en timma nu och det GÅR INTE. Kan bero på att jag sov till 14 idag. Så många tankar och funderingar i huvudet just nu. Blir avis på Lillis som ligger bredvid mig och sover. Nu gör jag ett nytt försök annars blir det tvn!

Likes

Comments