Nu är det påsk igen och jag tycker det är en jävligt konstig och lite meningslös högtid men men. Idag blir det middag hos mamma med mormor och ikväll träffar jag nog Mimmi.

Ska berätta lite om min helg hittills då jag inte gjort det. I torsdags åkte jag till orminge och käkade med mamma och Arne, skulle varit där och haft myskväll men vid 21 så ringde Richard och Victor och övertalade mig till att komma till Richard och kröka så åkte dit med taxi. Vid 1 ungefär mötte jag Benjam och Albin och åkte hem till mig och sov. Var sjukt kul att träffa Albin igen och att han och Benjam umgicks igen. Vi somnade på morgonen och sov några timmar.

När vi vakande så åkte Albin och jag gick till centrum och köpte mat till mig och Benjam. Vi hade en slappdag och vid 8 åkte jag till mamma och drack vin och öl med kompisar. Blev en sen kväll, gick och la mig vid 4

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag skiter i hur kallt det är, tänker låtsas som att våren är här. Har njutit av solen som fan idag och tänker fortsätta mer det oavsett hur kallt det är i luften!!

Likes

Comments

...att jag tycker så jävla mycket om er två, Hannah och Benjam. Och det var så kul att vi äntligen befann oss i samma rum efter typ 3 årLikes

Comments

Våren kommer aldrig komma. Är inte riktigt överraskad.. Men men jag är ändå i Spanien i april medan ni andra svenskar fryser!


Likes

Comments

Gjorde mig av med mitt blonda hår igår då jag var sjukt trött på det. Nu blir det brunt ett tag framöver :)

Likes

Comments

Vaknade just upp lite sliten efter gårdagens ölande med johan och Magnus. Men finns ingen tid för att ligga i sängen idag, jag har massa praktiskt att göra och jag är stressad!! Berättar mera sen om allt, när jag stressat av lite.

Likes

Comments

Godmorgon alla eller ja jag vaknade för 2 timmar sedan men ändå. Idag är en bra dag, det är soligt, min lillebror fyller 1 år och jag och Benjam ska käka middag hos Hannah idag. Sist vi tre sågs tillsammans måste ha varit säkert 3 år sedan. Benjam har känt Hannah sedan de föddes och Hannah var min allra bästa vän i hela högstadiet. Jag lärde känna Benjam för 6 år sedan genom Hannah så vi alla känner varandra väl.

Nu har jag ätit frukost och duschat ska snart göra mig i ordning och sådär. Benjam har somnat om på soffan, som vanligt.

Likes

Comments

Sorry för sämst uppdatering!!
Benjam och Dmitrij har varit här hela helgen och jag har varit hemma i omgångar. Var ute i fredags med Louise, Amanda och Laura och när jag kom hem hängde jag med Benjam och Dimitrij. Igår hade min lillebror barnkalas, 1 år, så jag var där och sen en sväng förbi Hanna. Idag är jag pigg, har sovit 12 timmar. Benjam somnade om så snarkar på soffan. Jag tänkte städa lite och sen får vi se vad som händer.

Likes

Comments

Igår träffade jag Tilda på kvällen. Vi tog några öl och som vanligt så är det superkul att träffa henne. Kom hem runt halv 2 och somna direkt. Nu är jag hos pappa, har hämtat Emilia på dagis och ska även käka middag här.

Likes

Comments

Benjam ville byta jacka idag. Han tog min vinterjacka så nu har jag hans. Märks att jag och mister supersmal inte har samma storlek. Den här jackan är xs och ja jag har ju verkligen inte det men det får fungera.

Likes

Comments