Mitt liv

Nu är det fredag och jag sitter på tåget påväg hem tillsammans med Nike. Pappa jobbar till 13.15 och tåget kommer fram ca. 12.30 under tiden jag väntar på att pappa ska hämta mig så ska jag och Nike fika på Glassbaren i Bräcke. Veckan har rullat på och det känns som att man knappt har varit borta. Det enda som är lite segt är att komma in i rutinen att kliva upp kl.6 på morgonen för att hinna med bussen 6.45. Men det kommer nog gå lättare om några veckor då man har kommit in i det hela. Nu är det helg och jag tänker ta det rätt lugnt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, igår åkte jag till Gällö campingen vid kl 16 för att hjälpa till med det sista innan oktoberfesten som skulle hållas där från kl 19-01. Jag, tillsammans med min bror och en till fick stå i kassan vid entrén och sätta på festival band och sälja plast mynt som man behövde för mat och dryck. Sedan spelade även Huckle band och Hellre än bra där. Det blev riktigt mysigt framförallt när det blev lite mörkare. Även ikväll är det oktoberfest och då spelar Hellre än bra och No license. Det förväntas även mer folk ikväll än igår. Igår var det ca.150 pers och idag har nästan alla 300 platser sålds. Jag vet inte riktigt om det finns några platser kvar men ifall det är så är det inte många. Bilder kommer imorgon.

Likes

Comments

Mitt liv, Träning

Hej, idag vaknade jag vid 9.30 men drog mig i sängen till 10.30. Sedan klev jag upp och åt frukost som bestod av en macka med jordnötssmör,  ett glas vatten och en mandarin. Efter det så tog jag det bara lugnt ett tag och läste, Sedan gick jag upp till mitt rum och övade lite på min baryton. När jag hade övat klart så gick jag ut och bytte vatten hos hästarna. Sedan, vid 14.15 gick jag ett varv runt sjön vilket tog 1 h 44 min. Då jag kom tillbaka vid 16 tiden drack jag lite vatten och  kokade ägg som jag åt på en macka med skinka. Till middag lagade min bror babi pangang med ris. Sedan åkte jag till jobbet för att prata om lite saker och nu sitter jag och kollar på tv och bara tar det lugnt.
Ha det bra!

En liten bild från dagens promenad.

Likes

Comments

Mitt liv

Hej! Jag heter Ilse van Westendorp och är född 1999 i Harderwijk, Holland. Nu bor jag i Jämtland med min mamma, pappa och storebror. Sedan har vi även 2 hundar, 1 katt, 3 hästar, 1 kanin, massor med höns och även massa med möss vilket vi upptäckte då vi skaffade våran katt. Jag pluggar Estet musik på Wargentin och trivs jättebra där. På den här bloggen kommer jag skriva om min vardag och vad som händer i mitt liv.

Likes

Comments