Jag har skaffat en ny blogg och jag kommer endast att uppdatera på den nya och inte på denna någon mer. Mitt senaste inlägg i denna blogg för för några månader sedan och det skulle inte kännas rätt att bara lägga upp ett inlägg efter femtio år och låtsas att allt är normalt. 

Jag kommer komma in då och då till denna blogg fast bara för att kolla på min gamla inlägg eller göra om lite då jag ej kommer vara aktiv här. 

Min nya blogg hittar duHÄR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad skönt att solen har börjat kikat fram och att det har blivit varmare, iallafall här i Stockholm. Det har bara regnat, varit kallt och grått ute de senaste dagarna. Så nu är det skönt med lite solljus.

Kände för att blogga idag eftersom jag inte har gjort det på ett tag.

Dagens planer är att spela in och redigera en video som ska upp på onsdag. Sedan blir det att försöka hitta en massa nyttiga recept som jag kan lägga upp här på bloggen. Kommer bli kul att lägga upp lite saker som jag sällan brukar visa/skriva som t.ex olika nyttiga recept.

För man måste även ta bilder på det så ni kan se hur resultatet blev, men eftersom jag inte har en kamera kan det bli lite svårt. Men vi får se hur det blir.

Imorgon är det måndag och är inte alls taggad för alla prov, förhör och läxor som kommer i veckan men som sagt nästa lov är sommarlov och det är bara att vänta.

Likes

Comments

WOHO! Nu kommer det en till recension och denna gång är det HUNGERSPELEN.

Varje år ordnas Hungerspelen som är en stor tv- höjdpunkt för alla i staten Panem. Det finns tolv distrikt som försörjer huvudstaden med olika nödvändiga saker. Två från varje distrikt lottas ut att delta i spelen och man kan inte bara segra utan bara en kan överleva.

Katniss Everdeen väljer att ställa upp i Hugerspelen istället för hennes lillasyster. Hennes medspelare blir bagarsonen Peeta Mellark som inför spelen avslöjar att han är kär i Katniss och hon väljer att spela förälskad tillbaka. Deras påhittade romans kommer hjälpa dem mycket i kampen om att överleva inne på arenan. Hungerspelens tradition är vidrig men som vi redan vet så kommer Katniss att överleva sina spel och bli en segrare med vissa privilegier. Hatet mot regimen kommer bara att växa, men frågan är skulle hon våga sätta sig upp mot den. Katniss slits verkligen mellan sina ideal att kämpa för frihet, rättvisa och att skapa trygghet för sin familj och undvika ett krig.


Jag kan redan säga utan att tveka att den här boken måste vara en av de bästa böckerna som jag har läst. Älskar verkligen att det är spänning och en massa drama. Att man kan älska sin syster så mycket att man väljer att riskera sitt eget liv för det. Jag skulle aldrig våga göra det för mina syskon, haha. Historien är väldigt lockande för mig, boken gjorde att jag ville läsa hela tiden vilket sällan händer med andra böcker.

Boken får helt klart en stark 5 utav 5. Rekommendera den verkligen till ungdomar från 13+ uppåt om man älskar drama, spänning, science fiction, och ungdomslitteratur.


Likes

Comments

Stans sämsta bloggare går väl till mig för jag har inte bloggat något på typ två veckor. 

Men det känns  som det senaste jag har bloggat om är hur min vardag är och det är kanske inte så intressant att läsa. 

För jag gör nästan samma sak varje dag, tränar på dans, läser, ritar, redigerar videos/bilder och gör läxor

Jag vill helst börja variera och blogga lite om vad som helst, typ. Men just nu så har jag ingen ide alls om vad jag kan blogga. 

Får nog kolla på youtube och läsa en massa bloggar så jag får lite insperation. 

Nu är påsklovet över och nästa lov är sommarlov, yaaay så det är bara att vänta.

Likes

Comments

Idag slutar jag klockan 13:00, vilket är jätte bra då hinner jag snabbt spela in en video och förmodligen redigera den. För i min planering så ska den komma upp på onsdag, alltså imorgon. Senare så blir det nog läsa, plugg, rita, träna, och kolla på Youtube. Imorgon är bara sista dagen innan jag får påsklov yesss, det kommer bli så kul.

Ha en trevlig kväll ​♥♥♥

Likes

Comments

​Idag så är det måndag igen och som vanligt så känns det som om helgen har bara swishat förbi. Förlåt för dålig uppdatering, för jag har inte ens bloggat något under helgen. Det är för att jag har hållt på att redigera en video fast den blir aldrig i bra kvalité, har försökt att fixa det men det går inte. Så jag måste nog försöka spela in den igen och se hur det blir.

Denna vecka har vi bara skola tills på onsdag och sedan så får jag påsklov, YAAAY!!! Så ska försöka uppdatera under lovet.

Ha en trevlig kväll, kramiiis <333


Likes

Comments

Nu har jag äntligen blivit klar med att städa min garderob. Nu ska jag gå över till skrivbordet och skriva ned lite nyttiga recept i min kollegieblock, efter det ska jag snabbt till biblioteket och låna ännu en ny bok.

Så jag ska bara vara hemma och ta det lugnt idag och kanske hälsa på min bror eller syster men annars är det planerna just nu.

Hoppas din Sunday blir en Funday, kramiiiss

Likes

Comments

Nu hade jag tänkt att skriva min recension om Katherine Teorin, jag kommer att skriva om vad boken handlar om och vad jag tycke om den osv.

När det kommer till förhållande så har de flesta en viss sort. Colin Singletons sort heter Kathrine. Han har dejtat, och blivit dumpad av nitton Katherine. Colin har om och om igen fått sitt hjärta krossat, så han bestämmer sig för att ta sig ut på en roadtrip med sin bästa vän Hassan.

Coliin bestämmer sig för att formulera en matematisk teori som ska förutse hans nästa förhållande, och sedan hämnas på de som har dumpat honom och varna honom för framtida kärlekskatastrofer.

Boken var en kärleks historia, och jag älskar att läsa om romantik och drama. Om man ska bedöma boken så får den 5/5 för jag älskade hur han skrev när han hade några ord som var på andra språk och själva historien så klart.

John Green är en amerikansk författare av unga vuxna fiction, och jag älskar nästan alla böcker jag har läst från honom, dem jag älskade mest var ''Pappersstäder och ''Förr Eller Senare Exploderar Jag''. Har sett filmerna på båda böckerna men tyckte inte alls att filmerna var lika bra, ​haha 

Likes

Comments

Så nu är det bara två lektioner kvar tills jag slutar dagen och får gå hem, YAAAY. När jag kommer hem ska jag träna dans och planera lite till min nästa video.

Sedan får det bli att kolla på netflix med en kopp te! Ha en trevlig helg, kramiis <33

Likes

Comments

Nu har jag äntligen blivit klar med högen av läxor. Nu ska jag byta om och träna på dans sedan så blir det nog dusch och att kolla på Netflix eller Youtube. Denna vecka har gått väldigt snabbt vilket är så skönt, kan verkligen inte förstå att första veckan av skolan (EFTER SPORTLOVET) är slut imorgon.

Men idag har det varit en ganska lugn dag i skolan, fast är bara glad att bara vara hemma MIN FAVORIT PLATS I HELA VÄRLDEN, hahah

Likes

Comments