REGN + SHOPPING (HAUL!)

Hej hej.. idag har min dag börjat helt okej jag steg upp och gick och gjorde min power walk, Och sedan åkte jag och min mamma för att köpa några grejer (som t.ex. klädhängare osv..) Och sedan när min pappa kom från jobbet så frågade han om vi ska åka till en lite större stad som är ungefär en halv timme ifrån där var jag bor tror jag.. Så vi bestämde oss för att åka. Vi åkte först och kollade på bilar för att min mamma vill byta bil hon vill ha en Jeep (visst skriver man det så..?) så vi åkte och kollade lite och vi tror att vi kommer köpa det, men vi är inte säkra men iallafall så tyckte jag att det var tråkigt ofc.. Så jag sa att kan vi snälla gå nu till ett shoppingcentrum och min mamma sa ju ja och pappa sa ju också ja. Och när vi kom fram så var det ju liksom HEAVEN för mig (jag älskar att shoppa okejj..). Så jag köpte lite småsaker. Jag köpte inte så mycket för att jag sparar till en liten tv som jag vill ha i mitt rum. Men här kommer iallafall en liten HAULL!!

-Först så köpte jag nya skor från märket Björne Borg (60 Euro)

Jag köpte lite smycken i H&M (Ignorera att det finns lite gammalt nagellack på min nagel.. Jag vet jag borde fixa dom men det har jag tänkt att göra STAY TUNED..)

-Hjärtformade halsband & Örhängen (För mig och min Vään) Det var 2 Euro styck. Dom var så billiga för att dom var på sale.

HÖRNI FÖRE NI SER NÄSTA SMYCKET SÅ VILL JAG BARA SÄGA ATT DEHÄR SMYCKET HAR JAG VELAT KÖPA JÄTTE LÄNGE OCH JAG VILLE KÖPA DET EFTERSOM........

Ni kanske vet vad Riverdale är? För dom som inte vet så är det en serie. Ni vet Veronica hon har ju alltid (nästan) ett pärlhalsband som är såå fint tycker jag så jag ville köpa ett som påminner om det där halsbadet här får ni en bild på hennes halsband..

Och här är mitt..

VISST ÄR DET FINTT.. JAG ÄR BESATT AV DET!!

-Halsband (20 Euro)

Och hörni jag har köpt en såå söt NOTEBOOK KOLLA NUU..

Jaa..Nii.. Min haul är nu slut men ni ska få se lite extra bilder som mitt outfit osv♥

Okej hörni det var allt jag hoppas att ni har det bra♥ Hos mig så regnar det och blixtrar(Men det är NO PROBLEMOS för mig för att jag älskar regn men jag är liiite rädd för blixtar♥) Jag hoppas att ni har en bra dag HEJDÅÅ♥

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Kul med nytt! 🙂
nouw.com/eswensson
ilmaa
ilmaa,