Det här är bara början♥

Hej hej.. idag har min dag börjat helt okej jag steg upp och gick och gjorde min power walk, Och sedan åkte jag och min mamma för att köpa några grejer (som t.ex. klädhängare osv..) Och sedan när min pappa kom från jobbet så frågade han om vi ska åka till en lite större stad som är ungefär en halv timme ifrån där var jag bor tror jag.. Så vi bestämde oss för att åka. Vi åkte först och kollade på bilar för att min mamma vill byta bil hon vill ha en Jeep (visst skriver man det så..?) så vi åkte och kollade lite och vi tror att vi kommer köpa det, men vi är inte säkra men iallafall så tyckte jag att det var tråkigt ofc.. Så jag sa att kan vi snälla gå nu till ett shoppingcentrum och min mamma sa ju ja och pappa sa ju också ja. Och när vi kom fram så var det ju liksom HEAVEN för mig (jag älskar att shoppa okejj..). Så jag köpte lite småsaker. Jag köpte inte så mycket för att jag sparar till en liten tv som jag vill ha i mitt rum. Men här kommer iallafall en liten HAULL!!

-Först så köpte jag nya skor från märket Björne Borg (60 Euro)

Jag köpte lite smycken i H&M (Ignorera att det finns lite gammalt nagellack på min nagel.. Jag vet jag borde fixa dom men det har jag tänkt att göra STAY TUNED..)

-Hjärtformade halsband & Örhängen (För mig och min Vään) Det var 2 Euro styck. Dom var så billiga för att dom var på sale.

HÖRNI FÖRE NI SER NÄSTA SMYCKET SÅ VILL JAG BARA SÄGA ATT DEHÄR SMYCKET HAR JAG VELAT KÖPA JÄTTE LÄNGE OCH JAG VILLE KÖPA DET EFTERSOM........

Ni kanske vet vad Riverdale är? För dom som inte vet så är det en serie. Ni vet Veronica hon har ju alltid (nästan) ett pärlhalsband som är såå fint tycker jag så jag ville köpa ett som påminner om det där halsbadet här får ni en bild på hennes halsband..

Och här är mitt..

VISST ÄR DET FINTT.. JAG ÄR BESATT AV DET!!

-Halsband (20 Euro)

Och hörni jag har köpt en såå söt NOTEBOOK KOLLA NUU..

Jaa..Nii.. Min haul är nu slut men ni ska få se lite extra bilder som mitt outfit osv♥

Okej hörni det var allt jag hoppas att ni har det bra♥ Hos mig så regnar det och blixtrar(Men det är NO PROBLEMOS för mig för att jag älskar regn men jag är liiite rädd för blixtar♥) Jag hoppas att ni har en bra dag HEJDÅÅ♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej så idag tänkte jag göra ett BACK TO SCHOOL tema. Och jag kommer försöka att göra varenda dag ett inlägg som är BACK TO SCHOOL tema och idag tänkte jag göra WHATS IN MY SCHOOL BAG!! Så det kommer en bild nu som ni kan se vad jag kommer ha i min väska.

Som ni kan se så har jag 4 väskor på bilden och jag har köpt 4 nya väskor eller jag har köpt 3 nya för att den där Michael Kors väskan hade jag redan. Men som ni kan se så finns det..

-En Levis väska (50 Euro)

-En Victoria Secret väska (80 euro)

-Vit väska (15 Euro)

-Michael Kors väska (Jag tror att den kostade runt 100 Euro)

Sedan så har jag en Rosa & Silver penal. Och i penalen så har jag en blyertspenna med stift och...

-Suddgummi

-Överstrykningspennor

-Bläckpennor

-En White Out men jag glömde bort hur det kallas på svenska

-Pärm

Och sen så har jag lite mynt och mina nycklar. Jag kommer säkert att ta med någon VS Body mist och kanske ett läppbalsam. Nåjaa.. jag tror det var allt jag hoppas att ni har en bra dag. HEJDÅÅ♥

Likes

Comments

Som ni kanske ser i rubriken så köpte jag mitt första kyile jenner lip kit!!

Jag har väntat länge för att äntligen få köpa ett lip kit. Och idag hade jag tjhansen (jag har förresten ingen aning om hur man stavar tjhansen haha) för att köpa ett, för att det var på sale och det var WORLDWIDE FREE SHIPPING. Så jag tänkte okej jag kanske kan kolla vad som finns och jag hittade faktiskt nåt. Det här lip kitet kostade 18,99 Euro så jag tänkte okej JAG MÅSTE KÖPA ETT. Och till slut så köpte jag ett!! Jag var så tacksam att min föräldrar beställde ett åt mig för att jag inte är så bra på att beställa saker. Men iallafall så beställde jag färgen "Kristen" för att jag inte ville ha nåt som är nude (jag passar ej i nude) så därför så beställde jag en lite normalare färg som passar mer att ha på sig på vardagen. Här får ni en bild på hur det ser ut. JA! Det här är en sorts av nude tror jag men jag menade dom brun aktiga nude färgerna.

Ja men HÖRNII.. Det är ju mitt första inlägg haha..

Jag hoppas att ni har en bra dag. HEJDÅ♥

  • Filed under: Smink

Likes

Comments