Godaften piger. Jeg fik aldrig postet dette indlæg. Jeg er ret doven for tiden, hvilket mest af alt skyldes, at jeg egentlig ikke føler, at min krop fungerer optimalt. Jeg har en masse skavanker som bare har taget energien fra mig. I dag har jeg dog virkelig mærket energien igen for første gang i meget lang tid, og jeg håber, at det kan fortsætte, så jeg også kan bidrage med mere her på bloggen. Jeg savner at være aktiv og rent faktisk bruge mit kamera til at skyde billeder til bloggen. I morgen skal jeg mødes med Sandra, og så tager jeg mit kamera med under armen, så vi kan få de gode gamle billeder tilbage på bloggen, haha. Håber I har det godt derude. Vi blogges <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE

sponsoreret af nelly.com

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE

guuuys!! Right now there's 20% discount on all nelly brands.
You just have to use the code NLY20 at check out <3

Likes

Comments

Hej kære læsere. Jeg befinder mig nu i Stockholm sammen med YSL beauty teamet. Lige nu sidder jeg faktisk og får stylet mit hår af kerastase. I aften skal vi nemlig til YSL beauty club, som er et event de holder ifm. lancering af deres nye produkter. Jeg har fået en lækker goodiebag, så jeg kommer helt sikkert til at vise de nye produkter frem enten her på bloggen eller på insta. Nu må i dog nøjes med lidt billeder fra Paris. Jeg havde en helt fantastisk tur, og jeg glæder mig til at vende tilbage til Paris igen. Husk at følge med på Instagram i aften❤ Vi blogges ;-*

Likes

Comments

Blazer: thekhanums.com // Silver drop earrings: Forever 21 // Pearl earrings: Aldo

Morning beautiful people ❤ I'm having such a great time in Paris. The food is great, the view is PERFECT and the atmosphere is so amazing. A lot of you have been asking me about this blazer. I bought it a few weeks ago from a new brand called the Khanums. Unfortunately I can't put in a direct link, because I'm blogging from my iPhone, but it is the black blazer I'm wearing. It was actually one of my followers who introduced me to this brand, because she knew I would love their clothing. And she was damn right!! Haha. Did I mention how much I just love all of you? Thanks for following me 👏🏻Today's plans are simple: SHOPPING!!

Likes

Comments

knit: Zara // Bag: Dolce&Gabbana // Glasses: Chanel // Earrings: Zara

Godaften piger. Jeg er heldigvis frisk i dag, på trods af, at jeg var ude og danse igår til fest med EUROWOMAN. Q og jeg tog hjem omkring 01:30 - eller vi ramte selvfølgelig lige McD først. I dag har jeg sat mig på en cafe for at arbejde lidt på bloggen. Jeg har lavet lidt momsafregning og nu sidder jeg og planlægger nogle blogindlæg. Det er så rart at være tilbage med en masse energi. // Den kommende uge byder på en masse spændende begivenheder. I morgen rejser jeg til en storby, og jeg glæder mig HELT VILDT. Kan I gætte destinationen? :D

Likes

Comments

Godmorgen piger. Jeg ligger her i sengen og er meget glad for, at jeg har sagt nej til at deltage i fashionweek. Jeg vil meget hellere sove længe og se videre på Suits, som jeg er blevet helt optaget af. Til gengæld skal jeg ind og se en ny udstilling  'Made in space ' på Tycho Brahe Planetarium.​ Og senere til EUROMAN/WOMAN fest ifm. modeugen. Det glæder jeg mig til. :D Ovenstående billeder er taget for et par måneder siden, da jeg skulle stå model for CPHMUSE ifm. en ny kampagne. Jeg var meget skeptisk over ikke at få særlig meget make up på, haha. Meeeen jeg synes  nu, at billederne blev rigtig fine. 

Likes

Comments

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE

Godmorgen piger. Som I nok har lagt mærke til, så elsker jeg store øreringe, og derfor tænkte jeg lige at dele nogle af mine favoritter at the moment. Jeg ender nok selv med at bestille et par eller to hjem. Jeg kan slet ikke få nok af 'statement-øreringe'. 

___________TRANSLATE____________​

Morning girls. I know you have been loving my earring collection so I thought you might like these as well. I'm a sucker for statement earrings and my collection is expanding every day, haha. Can't stop buying new pieces. 

Likes

Comments

Fur: HERE // Earrings: Aldo // Pants: Zara // Bag: Gucci // Glasses: Chanel

Godaften kære læsere. Det er virkelig rart at være tilbage efter mine eksaminer. Jeg har lavet mange sjove ting den seneste uge, hvorfor jeg heller ikke har været aktiv her på bloggen. Jeg har haft besøg af min kære søster fra Aalborg. Vi var på Condesa i torsdags som jo spiller DET VILDESTE musik. Jeg har egentlig altid vidst, at der var R&B/hiphop på Condesa hver torsdag, men af en eller anden grund, har jeg aldrig givet det en chance. Nu er der til gengæld ingen tvivl om, at jeg skal derind FLERE gange fremover. Lige nu sidder jeg herhjemme i sofaen og ser EM bronze kampen som de danske håndboldherre spiller. Jeg er stadig så ærgerlig over, at de ikke gik videre til finalen, på trods af at de var kæmpe favoritter!!! Jeg går rigtig meget op i håndbold, i hvert fald herrehåndbold (kvindehåndbold er for kedeligt at se). Jeg har nemlig selv spillet håndbold i 10år på meget højt niveau, men valgte at stoppe, fordi jeg ville leve gymnasielivet, haha. Jeg har heldigvis aldrig fortrudt det, selvom håndbold er en SINDSSYGT fed sport. ANYWAY - Jeg skal tilbage til kampen. DANMARK er bagud!! KOM SÅ (I skal høre, når jeg råber og går amok herhjemme i sofaen, hahahah)

Likes

Comments

PIGER!!! Den seneste måned har været så vanvittig begrænsende for mig. Det har været så hårdt at at stå op til den samme hverdag HVER ENESTE DAG i over en måned! Jeg har været igennem 3 lange eksaminer - hver især varende 4 timer. Min hverdag har aldrig nogensinde været så monoton og uinspirerende over så lang en periode. Jeg har seriøst slidt mig igennem den sidste uge. Det har været SÅ umotiverende at stå op for 4. uge i træk til den samme kedelige hverdag for at stirre ind i et nyt sæt noter, velvidende om, at du inden for en uge skal have styr på hvert enkelt begreb, hvert enkelt emne. Nu sidder jeg her i sofa'en færdig med mine eksaminer, og hvad kan jeg sige?; JEG SKAL IKKE I NÆRHEDEN AF PANUM IGEN!!! (grine-græde-smiley) - Bortset fra at jeg faktisk skal op og lave et forsøg til vores kandidat opgave i morgen, hahahha - dammit!! - Jeg har fået NOK af synet af min skole - kender I det?!!! Til gengæld kan jeg glæde mig over, at jeg aldrig nogensinde skal op til en vintereksamen igen og aldrig flere eksaminer efter hinanden - Dét, i sig selv, er en kæmpe sejr!! Derudover har jeg en god fornemmelse af, at de er gået godt, og det er virkelig befriende, når man har sat sit liv på standby for at fuldføre eksamenspligten. Jeg føler dog, at jeg skal indhente et helt år på livsfronten, haha. Der er så mange ting, som jeg glæder mig til at 'gøre';
Jeg skal ud og danse til god musik - svede på dansegulvet i beruset tilstand. Jeg skal til Paris og dyrke kærligheden - drikke god vin og spise en god BØF! Jeg skal tilbage til det kreative univers. Dyrke musikken og rejse igen. REJSE. Jeg skal rejse så meget!
Jeg er så inspireret, at det har ophobet sig I min hjerne. Der er så mange  nye spændende ting forude som venter på mig. Store og små ting, som jeg sidder og 'tripper' over ikke at kunne dele med jer. LIFE!!!! Jeg er tilbage igen. Hold kæft hvor har jeg savnet det her; FRIHEDEN.

Likes

Comments

​Fur: Eraova // Bag: Nelly (sold out)

Godmorgen piger. I dag er dagen inden min første eksamen (ud af tre), og den står på eksamensopgaver og repetering. Jeg føler mig faktisk ret godt forberedt. Man kan vel altid have læst 'mere', men jeg har formået at holde ferie hen over julen og alligevel forberedt mig sådan, at jeg i hvert fald føler, at jeg er klar! SÅ RART. Hvad er mindre rart er, at jeg stadig har 2 eksaminer efter denne.... ORK. Januar måned er bare ikke sjov som studerende.

Likes

Comments