Jävlar vad länge sen det måste ha vart jag bloggade senast. Jo, men här är jag tillbaka igen. Jo men har fan slut på idéer om vad jag kan blogga om. Ni får gärna kommentera något ämne här nedanför i kommentarsfältet. Nu tänkte jag avsluta inlägget och här nedan kan ni se min coola bild en kompis tog idag under joggingturen. B) 

Pusspuss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gott nytt år mina underbaraste läsare!!

Hmm, vet inte riktigt vart jag ska börja, detta år har vart helt galet. En massa saker har jag upplevt och det har verkligen vart helt fu*king awesome. Jag ser verkligen fram emot 2016 då det kommer vara ,mycket bättre I guess.  Med det får jag avsluta detta inlägg och jag får önska er all lycka till det kommande året.

Puss & kram

Likes

Comments

Hello alla!!

Dagen idag har vart helt toppen då den började med att jag om min väninna åkte till Kungsträdgården där vi åkte skridskor. Sedan fikade vi på Waynes Coffee vid Drottninggatan där uppe. Hursomhelst har det vart sjukt kul idag!

puss & kram

Likes

Comments

Hejsan mina underbaraste!!

Har haft en hel del saker att göra och kunde därför inte blogga under de tre senaste veckorna. Men idag så hade jag en dag ledig och kände att jag ville åka till något juligt och tänkte varför inte in till stan där Julmarknaden äger rum?. Jo men jag var där med min stora syrra och en av mina närmsta vänner. Vi hade det iallafall jätte mysigt med promenaden och den fina restaurangen vi besökte efter,

Med denna mening tänkte jag avsluta detta inlägg men vi syns snart igen! XOLikes

Comments

Hejhej alla!

Det var ett tag sen, ja jag vet men här är jag igen:) Som ni kanske ser så vill jag mer än gärna dela med mig med mina bästa och snyggaste hästoutfits. Jag har testar 2/3 av dessa outfits men självklart vill jag testa den 3tredje också. Det kommer ;). Men nu måste jag tyvärr kila iväg, vi ses någon gång under veckan igen.

Hejdååå

Likes

Comments

Oj va tiden gått snabbt. Hela oktober känns som en helg?! Hhahaha nej men det känns som en typ timer på två- tre dagar runnit ikapp hela oktober månad. Så snabbt har oktober gått tycker jag. Det var allt för mig den här gången men vi syns snart igen. Hejdåå!!

Likes

Comments

Hallå alla mina fina!

Nu eller för några dagar sedan började vårt kära höstlov. Jag har egentligen inte, hunnit med så mycket mer än att jag har haft basket cup sen fyra dagar tillbaka. Igår var jag ute med några vänner då vi bara satt på inne på ett cafee inne i stan och typ bara fikade lite enkelt. Med det avslutar jag detta inlägg och får önska er ett fortsatt bra höstlov!

Likes

Comments

Hallå hej alla mina underbara bloggläsare!!

Jag har fan en fråga, hur i helvete har jag klarat mig förbli denna vecka?!!? Känner mig fan illamående när jag tänker på allt stress jag haft.

OBS!!!!!!!

(Bilden är tagen på Google, jag föredrar hellre att käka chips framför en film)

Likes

Comments