Livets karusell.

Estelle, Lägenheten , Novalie, vardag

Torsdag imorgon och snart är de helg. Men alltså vilken jäkla väder vi har?! härligt och jag älskar de ..Men jag vill gärna ha 1 ynka dag de regnar så allt pollen och detta med gräset lägger sig lite. Sen får de gärna fortsätta vara såhär fint väder , gärna hela sommaren. Men....


Det finns ingenting annat som ger mig så mycket ångest just nu som att bo i en lägenhet. Vi bor i ett fint , lugnt och bra område...Men de är bara grejen med lägenhet.. Jag trivs inte i stan, jag avskyr att bo 2 cm ifrån grannarna, avskyr att inte kunna springa ut och in utan att de ska bli en jäkla process , att behöva väcka barnen när de somnat för att gå in (alternativ bära vagn med barn upp för 2 trappor ).. att ständigt vara på min vakt för alla bilar och allt. Jag hatar stan och vill verkligen bara fly ut långtlandet  och ha mil från närmsta granne.. haha. nog om de.

Vi njuter av ledigheten här hemma , Tobias jobbar mycket , mer nu när dom jobbar för andra men de går de med. Jag är van. haha.

i veckan försökte jag mig på barnens rum, möblera om, men de blir verkligen inte bra med 2 sängar. Längtar sååå till Estelle är stor nog att sova i en vanlig säng så vi kan köpa våningssängen jag kollat på sååå länge.Dock kommer de göra ont att behöva ta bort Novalies nuvarande säng så jag älskar den. Men för att få mer yta för barnen att leka så blir de bäst så.  

Hur fin är inte hennes nuvarande säng..

En bild från när vi var och badade tidigare idag, jag badade för första gången och de var VARMT i vattnet. Hela 20 grader. Novalie och Estelle badade också. Imorgon blir de en sväng till hätte igenförmiddagen. Gäller att ta tillvara på sista sommaren hemma med barnen. ♡

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
ni har det verkligen så så fint hemma Ida! men jag förstår hur jobbigt det är att bo någonstans där man vantrivs. jag har verkligen inte trivts här där vi bor idag & längtar ihjäl mig tills vi får huset vi köpt ! ni kommer säkert hitta något egen ni med snart!
nouw.com/eschutz