Förskoleplats

Estelle, Novalie, vardag

I måndags var vi med Estelle på barn och undomsmedicinska .. En sån jäkla tuff liten tjej vi fått. De första sjuksköterskan gjorde var att ta en vikt och de såg bra ut. Hon har gått upp 700 g sen sist. Så hon går upp väldigt bra. Läkaren undersökte henne genom att lyssna på hjärtat, kolla i öronen , halsen och rent allmänt. Allt var bra. Sen togs 3 blodrör och hon var sååå duktigt.  Hon bara satt där , jätte nöjd och glad trots att de var helt främmande människor och dom tog prover. Så stolt över min lilla tjej
Sen åkte vi en sväng till a6 och Ikea. Tobias jobbade så mamma var snäll och följde med mig och vi fick en super mysig dag och en hel del shopping.

Igår spenderade vi 3,5 h ute i lekparken vilket var skönt och härligt på eftermiddagen. Novalie höll humöret uppe trots 0 sömn. När jag kom in fick jag ett sms. Vi har nu fått 2 Förskoleplatser!!!!! På samma ställe bara olika avdelningar till barnen. En stor lättnad men också en panik. Egentligen tycker jag Estelle är förliten att börja men samtidigt vill jag inte chansa och så står vi där sen utan 2 platser. Nu har vi fått 2 platser vårat första val och de vore väldigt dumt att inte ta dom. Så självklart har vi tackat JA till dessa 2 platser. I slutet av december går ju Tobias hem i 3 månader så dom kommer ju få vara hemma en del ändå.

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Välkommen till Enebacken 😊 för de var väl där ni sökt ?
nouw.com/eschutz
iknutsson
iknutsson,
Tackar , ja precis. Så i augusti har vi fått plats. Men vi Får se när dom skolas in 😊
nouw.com/iknutsson