FAMILJ♡

Estelle, helg , Novalie, Shopping, vardag

Måndag igen, vi har haft riktigt bra dagar ihop hela familjen och nu är dessa extra dagar tillsammans slut och nu ser vi fram emot Tobias semester tillsammans.

Vi har iallafall haft fantastiska dagar, barnen har badat i sin pool här och hos deras mormor och morfar , vi har varit i stallet, lekparken, firar barnens moster som fyllt 25 år , varit i Vadstena hos barnens farmor och farfar och grillat varje kväll när vädret varit fint.

Barnen vilar lite efter en promenad med aragorn och en cykeltur för Novalie. Blir väldigt imponerad av hur långt Novalie orkar gå eller cykla.

I helgen blev vi äntligen med en till vagn. Nu har vi joolzen, emmaljunga double viking 735 och även emmaljunga scooter. Betydligt smidigare när någon annan ska vara barnvakt åt ett barn så man slipper konka med på en dubbel själv. Jag har pratat så länge om att köpa en till vagn o nu äntligen så har jag gjort de.. Tobias kanske inte är lika glad som jag ..Haha

Snart ska jag väcka barnen och så ska vi fram till Ica, handla lite hamburgare och bröd som barnen och jag ska grilla ikväll. Tobias lär väl jobba till 20:30-21:00 som vanligt och jag vill verkligen passa på att grilla när de är såhär fint väder. Vi ska även passa på att hämta ut paket som jag beställt. Här nog klickat hem 30 plagg till barnen . En sida jag aldrig tidigare beställt från men hört bra om och dessutom fick jag väldigt mycket för pengarna. Så de måste vi hämta ut.

Gillar

Kommentarer