Estelle går på heltid nu.

Estelle, helg , Novalie

Här inne har de ekat tomt , anledningen är väl egentligen att vi haft fullt upp. Tobias jobbar mycket och när båda barnen somnat om kvällarna är jag så trött.Tack gode gud att Novalie och Estelle är lätta att lägga om kvällarna jag gör de själv måndag till torsdag. Senaste tiden har Tobias kommit hem halv 9 om kvällarna förutom på Fredagar då är de allt mellan 14-17 de är lyx.

De 3 senaste kvällarna har jag stått och målat vitrinskåpet till 23 om kvällarna , fortfarande små saker kvar att göra men nu ikväll orkar jag inte. jag tar de när jag får lust helt enkelt haha.. (om ett par år troligtvis)

I morse var barnen och jag och inhandlade 4 buketer fredags blommor, köpte även en till barnens moster som vi gick till hennes jobb och lämnade. Hon betyder så fruktansvärt mycket för oss och jag vill visa min uppskattning för allt hon gör för oss.

Vi har även varit ute och gått med hedda. Lika trevligt som vanligt.Mycket trevligare att tillsammans med någon så man kan tjöta. Novalie och jag åkteeftermiddagen till mamma och pappa och hämtade hem min servis jag fått, som nu står i vitrinskåpet jag målat.. Så mycket mer har inte hänt idag. Ätit taco och tagit de lugnt.

Imorgon ska vi ivägkoutsläpp och sen ska vi nog bara gå på stan.På söndag ska vi på fårutsläpp... Tror Novalie och Estelle kommer älska att se de och man blir glad i hjärtat att korna äntligen ska få ut och röra på sig och få vara fria för ett tag iaf.

Livet knallar , Estelle går och går. Hon går hela tiden nu och de är så kul att se. Nu har vi en till stor liten tjej ♡ Novalie fortsätter med sin härliga trots men idag har vi haft en riktig fantastisk dag med nästintill inga små utbrott. Njuter av de dagar. Samtidigt vet jag att de hör till och att de är en viktig del i deras utveckling. Men de är inte alltid lätt. hehe. Läste att barn som inte trotsar som små oftast blir värre i tonåren.. Novalie borde bli en ängel då. Jag lever på de. Troligtvis lättare att ha en trotsig 2.5 åring än en trotsig tonåring..haha.

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
så fint det blev ✨
nouw.com/eschutz