Life

Midt oppe i alt eksamensmaset så har roomien min og jeg funnet ut at vi mest sannsynlig blir nødt til å flytte på grunn av hussalg. Men å finne et sted å bo når du har en hund med på flyttelasset - det er ikke enkelt. Finnes det noen dyreglade utleiere der ute i Trondheim by?

xoxo

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Life

Hola amigos!

Dagen i går skulle være min superstart på uka. Men nei. Jeg solet meg på verandaen, surfet på internett, spammet snapchat og dro på kino. Hva da lite produktiv?

Dagen i dag skulle være den superstarten på uka jeg ikke fikk i går. Men nei. Jeg sov lenge, søkte rundt etter ny boplass i noen timer, hentet pakke på posten og nå tenkte jeg å ta med Nala på dagens lang-tur. Hva da lite produktiv?

Dagen i morgen skal bli den superstarten på uka jeg skulle hatt på mandag. Bacheloroppgaven skal inn den 20. mai, jeg har eksamen i matematikk den 23. mai, og 1. og 14. juni har jeg eksamener i engelsk. I tillegg må jeg og roomien min finne oss et nytt sted å bo i løpet av mai, og med en hund inkludert i flyttelasset så blir den oppgaven litt ekstra vanskelig. I helga skal jeg hjem. Jeg skal i konfirmasjon på søndag, og så skal 17. mai feires hjemme der hvor jeg trives aller best. Og da er det plutselig fredag. Frist for Bachelor. Tiden flyr dere.

Men i morgen! I morgen ..

Likes

Comments

Life


Welcome, welcome!

Jeg klør i fingrene etter å skrive av meg et sted, samtidig som denne bloggreia aldri har fungert noe særlig bra for meg. Men ny plattform - det er jo spennende! Kanskje det er akkurat hva jeg trenger? Legg gjerne igjen en liten kommentar om hvilke erfaringer du har med nouw.com, så tar jeg turen innom bloggen din og!


Stay tuned.

Likes

Comments