Halloj! Står just nu och steker raggmunk på jobbet,  slutar tre och ska bara ta de lugnt efter jobbet för ikväll ska ja va barnvakt.

I fredags åkte vi ett gäng till Elmia, va jätte kul!
I lördags fira vi påsk hos mamma med alla syskonen och barn, på kvällen tog ja o babe en lite roadtrip till Mariestad och Töreboda.
Söndagen jobbade jag och även igår, åkte till Madde en sväng igår med. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har vaknat 1 timme före larmet nu i 2 dagar fast idag kändes lite extremt, 6.45 usch de va länge sen ja vaknade. Idag är iallafall sista jobbar dagen sen är ja ledig 2 dagar. Efter jobbet ska vi iväg och handla, tvätta och städa bilen inför Elmia imorgon.

Likes

Comments

Ligger i sängen och kollar runt på olika sidor, igår jobbade jag kväll och idag går ja in på min andra och sista jobb kväll, skönt!
I helgen har vi hållt på med bilen hela helgen, lördags bytte vi bromsbelägg och söndags bytte vi fram front och satte regplåten i mitten.
Har ingen efter bild när vi hade bytt..
I fredags åkte vi till Matte & Felicia där de va fest, drack ingenting själv men va jätte kul!
Igår klarade min bästa vän körkortet, wiho! Så åkte ut en sväng på kvällen sen blev det hem och sova.
Lite bilder iallafall från helgen

Likes

Comments

Godmorgon äntligen är det fredag!
Jag har inte klivit upp ur sängen ännu men ska göra det om en stund efter jag kollat alla Youtubes ja följer. Jobbar 10-17, ska hem och ta en långt och varmt bad.. Kroppen bara värker efter denna vecka och jag är helt slut! I helgen är jag ledig ska bli så skönt, ända som är inplanerat på lördag är att fixa mina bromsar på bilen. :)

Likes

Comments

Halloj! Sitter just nu på jobbet i Hbg och tar de lugnt, har ätit lite mat och ska strax börja städa lite.
I helgen va vi ute och åkte både fredag och lördag kväll/natt. Lördags blev det att umgås med syskonen +barn lekte och åt våfflor. På kvällen kom Matte och Felicia och kolla Mello med oss sen blev det ut. Igår jobba jag 8-17 sen på kvällen kom Erika över.

Likes

Comments

Va in till skopunkten igår och köpte 2 par träningsskor, dem svarta vart med i priset.
299kr styck ta 3 betala för 2, och blev 150kr rabatt på allt. Nu kommer vårkänslorna när solen ligger framme och att de inte är så kallt ute, och tränings suget smyger fram också, så utrustad med nya skor måste man.

Likes

Comments

Godmorgon, äntligen helg men det är min jobbar söndag. Usch! Haha.
Ska jobba 9-17 idag sen återstår att se vad som händer ikväll, men blir förmodligen att dra ut. :)

Likes

Comments

▪ 2 stycken concealer från Maybelline
Har inte testat Cover stick ännu men den andra är sjukt bra! 99kr styck.
▪ Anastasias Contour cream kit i färgen Light, har velat länge om jag skulle köpa denna eller någon annan kopia. Men valde självklart tillslut Anastasia för att få bästa resultat. 595kr.
▪ Oval brush, va tvungen att klicka hem en efter att jag sett hur bra dem verkade fungera på andra, och ja den va jätte bra att använda till contour, beställde en lite större så ja kan använda till foundation med. Väldigt dyr, cirka 150kr med frakt blev de typ 200kr för en liten borste men ja fett värt.
▪ Victoria secret parfymer i lukterna
Mango Temptation,
Strawberries & Champagne, älskar verkligen Mango använder den varje dag. 129kr styck.

Likes

Comments

Godmorgon, ligger i sängen och är helt död..
gick upp åtta igår morse för körde hem Jenna då istället, började jobba 12-21, fick en buss på 40 personer på kvällen, Å herre va skönt det va att komma hem sen va helt slut..! Idag jobbar jag 9-15, ska bli skönt. Återstår o se vad som sker idag. :)

Likes

Comments

Ojoj nu var det väldigt länge sen jag kikade in här..
Men har bara jobbat och umgåtts med vänner typ. :) Idag är jag jätte trött, jobbade kväll igår sen blev de lite sent.. Men ska strax upp och göra mig iordning. I lördags va jag och hämtade min fina vän Jenna, så ska köra hem henne framåt kvällen idag.
Lite bilder från dagarna som varit !

Likes

Comments