Long time no see... Senast jag skrev så tror jag att jag precis hade börjat jobba för sommaren eller så skulle jag precis de. Iallafall denna sommar har verkligen varit en skit sommar. Knappt någon sol eller värme har varit framme utan min bästa vän har varit regn jackan... Hur jävla deprimerande är inte de 😭 men tror inte jag är ensam om att känna så.

Men en positivt i allt detta är att snart får jag semester innan skolan börjar igen, en hel månad så hoppas att augusti bjuder på lite värme eller iallafall mysigt väder. Sen har jag och Mattias bokat en resa till Side sista veckan av augusti så värme kommer jag garanterat att få 😍

Vad mer? det ända jag tänker och har gjort de senaste dagarna är att räkna ner tills jag slutar. Så på fredag som kommer får jag semester efter klockan 14.00 YAAAAAZZZ! ❤️ Hahaha! Men de är det som har hänt denna sommaren.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det tisdag och har hunnit jobba mitt andra arbetspass av sommarjobbet. Känner att man är lite ovan vid att arbeta med äldre, men man märker ändå att man kommer ihåg mycket från förra sommaren. Men slutade 14.00 idag och imorgon är jag ledig. Så det känns bra, hoppade in i duschen direkt när jag kom hem och stoppade på mig massa smink så att jag kände mig lite fräschare :) Vet inte exakt vad man ska göra resten av dagen för de regnar ute så man är inte så sugen på att gå ut, men ska försöka få mattias att skjutsa mig till Isabel sen när bilen kommer hem. Får hoppas hon är hemma så att jag kan hämta mina nya godsaker som hon hade köpt till mig i London. Blev en liten lista som hon fick ta med sig ;) :D

Sen i helgen så har jag verkligen bara tagit de lugnt. Mattias tog på sig storhelgspass så de blev lite ensamt här hemma men ibland är de skönt att vara själv. När de var midsommar så åkte jag, bror, mamma, pappa och små pojkarna till Hägnan och myste på där i finvädret. Sen framåt kvällen åkte vi till Brorsans bästa kompis Magnus och hade de trevligt. En bra midsommar helt enkelt!! :)

Likes

Comments

Alla kanske inte är bekant med namnet Jaclyn Hill, men ni som ofta kollar youtube videor borde veta vem hon är!!! 😊 Hon är en super duktig makeup artist som är självlärd. Tidigare har hon samarbeta med olika sminkföretag och fått göra "gäst produkter" hos dem, och denna gång blir de hos Becca ♡ har väntat ett tag nu på att få veta vars man ska kunna få tag i dem, men tycker kommer de bara säljas via Sephora 😭 och vi har ju det nere i södra Sverige men tror inte de kommer ta in hennes produkt 😔

Så om man har tur kanske man hittar via eBay 👍🏼😍 för vill verkligen ha denna highlighter❤️

Likes

Comments

Måste bara visa vad jag beställde nyss från nelly.com. De här solglasögonen från Quay Australia i modellen My Girl och denna underbara Michael Kors väskan i modellen Gusset Grossbody♡ Hade helst velat ha väskan i silver men har velat ha den här väskan i evigheter och den har varit slutsåld ÖVERALLT. Så nu kom den äntligen in i guld så var tvungen att beställa den. Har jag tur så kanske de tar in silver igen (inom de närmaste dagarna) och då skickar jag tillbaka den här, men de tror jag inte. Men hoppas kan man ;D

Likes

Comments

Är några dagar sen jag skrev, men har bara jobbat och tagit det lugnt. Är så himla dåligt väder hela tiden så man känner verkligen att man inte orkar med nått typ...

Under denna vecka är det planeringsdagar hos de första förskolor, så de har blivit att man har haft tre vikarierdagar i rad. Inget fel men de, men ibland när man inte har varit på stället förut så kan de bli lite "tjorvigt" men de löser man👍🏼😊 Idag är sista arbetsdagen för denna vecka, för tänkte ta lång helg innan jag börjar på sommar jobbet vis hemtjänsten på måndag. På nått sätt är jag nervös men de kan vara för att de är ett år sen man jobbade där. Vill så gärna ha koll på de rutiner eller nya delarna som finns, och nu när man varit ifrån där så låste man "lära om sig" 😬🙈 (men de fixar man på en dag).

Måste bara visa bilden på en larv som ett barn hittade. Nu när de är sommar så börjar alla små djur komma fram både nyckelpigor, larver och andra djur. Är så kul att se att barnen inte är rädda för dem utan istället så är de nyfikna och försiktiga med dem. Vet att många av oss vuxna är "rädd" för dem och de smittar så lätt av sig på barnen, även fast de inte är rädda. Barn behöver få träffa både små och stora djur 😊🐔🐛🐞🐝

Likes

Comments

 

Ända sen jag kom hem så har jag suttit och "förberett" och kollat runt kring området som jag och Jessica ska skriva examensarbetet om. Imorgon ska vi åka till en förskola och se vad de vill att vi studenter ska "undersöka" hos dem. Vi är inte helt säkra men de är skönt att kolla upp sådana saker som dessa inför hösten. Dem flesta går på sommarledighet alldeles strax så man försöka boka in sådant nu.

Mattias sitter och "skäller" på mig att jag pluggar. Men de gör jag absolut inte, vill bara fixa små saker nu inför sommaren så att man inte behöver stressa som en galning till hösten. Har sommarlov men ibland är de intressant att faktiskt läsa om saker som jag brinner för.

Likes

Comments

Idag är det onsdag och blev ombokad till ett nytt ställe som jag aldrig har varit på. Är väl för att de är en tillfällig förskola, men jag hittade iallafall dit👍🏼

Sedan resten av dagen har jag inte planerat in nått. Ska kanske göra lite storkok så att man har lite matlådor. Jag och Mattias har börjat storhandla vis Ica Maxi's utkörning, vilket är så himla skönt och bekvämt. Man behöver verkligen bara sitta hemma och skriva ihop sin lista (eller använda sin gamla) och den kommer leveransen dagen efter. Kan de bli bättre?! Därför hade jag äntligen en ordentlig frukost med kefir, mandelmjöl och fröknäckebröd till frukost♡ Ni som inte hade testat kefir från Valio, gör det. Så himla gott för de är en blandning mellan sött och surt, perfekt enligt mig.

Likes

Comments

Idag är en sån dag när allt känns bra. Har varit och jobbat på en förskola som jag var på ofta innan jag började plugga, och det bästa med det hela är att personalen kommer ihåg en. Inte bara som vikarie utan också de "samtal" man hade.

När jag är färdig examinerad så hoppas jag att man hittar en arbetsplats som man känner sig trygg och bra bemött i. De arbetslag man har ska kännas som sin extra "familj" där man bryr sig om varandra och vågar vara öppna mot varandra. Så nu när man har vikarierar lite så känns de verkligen positivt att man snart är klar 👍🏼

Ikväll har man inte gjort så speciellt mycket efter jobbet, vilket jag älskar att jag kan göra nu när allt plugg ligger på hyllan ett tag under sommaren. Gick på en svin skönt kvällspromenad runt stan och lyssnade på en ny podcast. Är de någon som har något tips på en bra podcast så kommentera gärna det!

Likes

Comments

Har funderat länge på om jag ska starta upp bloggen igen. Har tidigare bloggat via blogg.se men känner att jag behöver en "ny start" här hos nouw. Kommer inte precis uppdatera lika ofta som jag höll på när jag "bloggade". Men jag vill börja dokumentera min vardag och slutet av min utbildning via Luleå Tekniska Universitet.

I helgen har det varit fullt upp. Isabel och Simon fyllde år på lördag och därför firade jag min underbara bästis på fredagen hemma hos henne ♡ Sedan på lördagen så for Mattias och jag plus massa andra till Simons stuga och firade honom där. Var inte precis jätte pigg på lördagen för hade firat Isabel alldeles för mycket, så blev ingen dricka för mig men hade svin trevligt ändå.

Nu idag är det tisdag 9/6 och vikarierar lite på förskolor innan jag börjar sommarjobbat via hemtjänsten. Så himla skönt att få komma ut på förskolor igen och få lite mer kunskap kring hur rutinerna fungerar. Man blir så van vid att studera och vara student när man är på VFU (praktik). Så det känns lite bättre att få vara "personal" för en stund.

Likes

Comments