Förlåt att jag inte bloggat på länge. Det beror på att jag har glömt och inte orkat. Jag har ridit och ridit och gått i skolan:) I Måndags red jag och Evelyn ut. Jag tog Räkan och hon tog Itzy beroende på att jag inte visste hur Itzy var när man red ut:-). Nu har jag sportlov. Men..... Roligt lov! Är sjuk:(. Ska försöka åka till klubben då det är "sportlovs kul". Så ska försöka krya på sig. Händer att jag inte bloggar fören på Söndag för jag måste plugga t vårt prov som vi ska ha den veckan vi börjar igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I förrgår så var vi iväg. Sen gjorde vi inte så mycket. Jo jag åkte upp till Gråmanstorp då jag skulle hälsa på min goding som var i hagen.

Sen igår så var jag oxå iväg. Var då oxå och kikade på Itzy.

Idag så var vi på väla för imorgon då ska jag äntligen få rida igen. Bestämt att jag och L ska rida imorgon. Vad jag gjorde i passet får ni reda på imorgon eftermiddag/kväll.
Ha en bra helg :-)

Likes

Comments

Träningen idag: Det gick kanon idag mä. Vi hopade lite grann (Oxern och studs). Hon gjorde så jag fick en hjärtklappning pågrund av att hol hopade ifrån typ 3-5m innan oxerns början. Aja så kan man oxå hoppa! Bästa pollen:)

Skolan: 15.00 slutade jag. Vi hade bild Idag oxå:). Vi fick skynda oss hem och äta för sedan skulle jag träna ju:-). Bloggar (tror jag) mer imorn.

Likes

Comments

Igår (söndag) var jag på 1-års kalas där jag var väldigt populär. Alla ville vara med Ida. Började sakna min älskade prinsessa, tjatade på mamma att köra upp och mamma bah "nu är vi på kalas, du ska ju rida på Tis". Ibland är hon dum i huvudet:).
Slutade 14.20 idag, hade idrott sista lektionen:-) (dansade). Ska på träning strax men nu tar jag det mest lugnt:). Imorn bloggar jag mer efter min träning då jag ska hoppträna. Seeeees!

Mamma gjorde en utåtbakad fläta👍🏼

Likes

Comments

Den underbara, bästa o finaste ponnyn som jag red idag är bara så BÄST! Jag fick exakt som jag ville med henne och hon gjorde inget fel. Vi är ett team som ska hålla länge! Vi gör allt vi kan för att kunna de😶 Super bra pass idag älskling💗 Kram

Likes

Comments

Är i snygga nu och ska strax ha slöjd... Tråkigt! Åkte hit med min bror på mopeden därför bär jag en tung hjälm. (Haha) Ska t bofinken sen igen👌🏼 Efter tror jag att jag o brorsan ska köra en runda! Ska rida älskling på Lördag<3

Likes

Comments

Slutade skolan nyss👍🏼 Ner t gymmet sen äta😊 Sen den allra bästa ⭐️ ska vi träna tillsammans för första gången💘 Tack E för att jag får ta hand om henne😚

Likes

Comments

Idag slutade jag skolan 14.20, vi avslutade skolan me danslektion i idrott. Sen så följde jag med N hem för vi har inte varit på 100000år🙈 Pappa hämtade mig nyss och nu tar jag det chill, väntar på morgondagen😊 Få får ni veta vad som händer då!

Likes

Comments

Igår så bestämde vi oss för att inte göra någonting utan bara ta det chill. Men sen kommer mamma "gör ordning er" och jag och bror undrade var vi skulle. Vi skulle t Ullared😊 Jag köpte bland annat häst saker och kläder och lite till.... Vi åt på Donken påvägen hem👌🏼

Likes

Comments

I tisdags red jag på min älskling❤️ Sen fick jag hem och duscha och sen åkte vi hem till familjen G för att äta mat👅. Det var ganska kul

Likes

Comments