Header

Vardag

Nu kommer ett ”Hallå inlägg jag lever”, typ. Jag ska hämta energi under dagen för att skriva ett super inlägg till i efm. Jag mår bra men reflekterade över att jag är så sjukt trött ? Jag är trött 24/7… Mygood jag hatar det, känner mig som en zombie verkligen. Är dock inte trött när jag är igång men så fort jag kommer hem en stund & bara ska chili lite så vill jag bara sova, men lägga sig en stund på dagen känns ju bara så fel & jag blir dessutom ännu tröttare, for real! Annars mår jag bra förutom min låga energi.

Ja, ni ser ju på hur jag skriver, grå & tråkig. Det är jag today. Förra veckan hade jag så mycket idéer, energi, var glad & bara wowwowow på allt. Fick super mycket beröm för det här, att inläggen var top & läsvärda. Jag ska hitta tillbaka till det. Ska andas i några timmar & sen jäklar. Jag lovar, men vi alla har dom här gråa dagarna!
Men ska fila på ett inlägg till senare. Lovar!

Har ni tips, hur gör ni när ni är lite sega & trötta på livet typ, vad gör ni ?

Bjuder er på en gammal bild på mig & en ridskoleponny jag red som hette Holmtebo Brenda, superfin connemara!

När jag kollar tillbaka på äldre bilder vill jag typ tacka puberteten... haha nae men hade inte velat se ut som jag gjorde för tre år sedan idag lixom...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Jag skulle aldrig någonsin kunna stå bakom ett felaktigt beteende så som att såra nån eller svika någon. Alla fuckar vi upp nånting ibland, men att gå med kallt huvud & inte bry sig. Never. Man tar konsekvenser. Punkt.

Jag skulle aldrig kunna sluta vara den jag är för en annan. Sluta tro på mina principer eller det jag eftersträvar. Visst mötas på vägen är helt okey…men att ändra min personligen . Never.

Skulle aldrig hänga ut någon. Dels för att jag vet att det är fel. Jag kan skilja på rätt & fel, kunnat det sen jag var liten. Det är inte svårt. Sen hade mina föräldrar hängt mig upp & ner (ironi) , men ja. Blivit förbannade. Man hänger ej ut någon vid namn.

Om någon hade blivit mobbad i stallet, för vilka kläder den har eller hur personen i fråga rider hade jag sagt ifrån B I G T I M E. Hatar mobbing & speciellt i stallet, det ska det vara en frizon från det. Punkt!

Finns såklart massa mer. Men fyra saker som är viktiga för mig!

Likes

Comments

Tankar

FAN på ren svenska. Idag är det bara för mycket. Tårar rinner när jag tänker på det när det gäller min skolgång, jag känner mig sämst i världen & det gör ont, punkt.

Jag ångrar så grovt att jag inte gav allt i skolan i åttan & början på nian men samtidigt vet jag att det va då mitt dåliga mående bröt ut totalt & förlåt för mitt val av ord nu men det är så jävla orättvist på alla plan enligt mig för det är inget jag kan ro för & inget som liksom går att fixa på två snabba. Som det ser ut nu så kommer jag inte att komma in på något gymnasium om jag inte utnyttjar den lilla tid som är kvar i skolan optimalt, vilket gör mig jävligt ångestfylld & stressad för jag vet själv hur lite tid det är kvar innan den här terminen är slut & jag förhoppningsvis ska lämna grundskolan bakom mig.

Det är inte bara jag som är stressad, orolig & rädd över att tiden inte kommer räcka till, att jag i slutändan kommer stå med massa F på skolavslutningen med stolta klasskompisar bredvid mig som har kommit in på den linjen dom vill gå utan det är även folk runtomkring mig som börjar känna på sig att tiden inte är på min sida. Jag kommer med stora bokstäver att bli besviken på mig själv om jag inte reder ut det här. NU NU NU för det finns inte tid kvar till att reda ut det här imorgon.

Sen är jag så extrem i mitt tänk när jag vill nånting. Jag går inte till skolan & sen svidar om till kvällsoutfiten & dansar vidare. Kanske är det de livet som skulle stärka mig? Men jag går så sjukt helhjärtat in i allt jag gör, för mig är det allt eller inget i allt jag gör. Jag vill så mycket men tillslut blir det bara skit. Vet att vissa kommer sluta läsa nu & himla med ögonen. Stackars bortskämda unge. Kanske jag isolerar mig FÖR mycket? Bara drömmar, mål, ambitioner & tankar hela tiden. Kanske jag boostar för mycket av det jag vill att jag tappar bort mig. Tankar snurrar, gud tänk om det är för svårt för mig ? Jag kanske inte fixar det? Vad har jag gett mig in på & varför blev det såhär?

Till er som kanske börjar högstadiet i höst: Häng med på lektionerna & gör det du ska så räcker det oftast väldigt långt. Skolan är inte alltid askul, men den är otroligt viktig. En annan grej som är viktig är dock att inte sätta för hög eller stor press på själv. Så länge man gör sitt bästa är man bra nog, kom ihåg det. Pluggar ni som ni ska under era år när ni går i högstadiet så kommer ni garanterat klara det om ni inte har några svårigheter förstås för då kanske ni får kämpa lite till.

Ska torka tårarna & få tillbaka känslan att kunna förmedla ”kom igen Ida, du kan.”

Idag är en skitdag. Jag är as ledsen. Verkligen inne i hjärtat. Bläh.

Vi hörs imorgon. Hoppas på bättre dag då.
Godnatt…

Likes

Comments

Vardag

Okej inte super tjabbatjenahallåhej rolig rubrik men ändå.

Va på Ikea igår & hittade verkligen ingenting jag ville ha så jag gick in på Hööks istället. Typiskt mig. Jag köpte iallafall ett bredd nackstycke som jag funderat på att byta till länge men inte tagit tag i det typ. Det breda nackstycket är så sjukt bra anpassat för hästarna så de slipper tryck bakom öronen eftersom det är såpass mycket nerver där. Med andra ord fördelar det trycket & jag tipsar verkligen om att köpa en ”nackpadd” om ni inte har brett nackstycke på erat träns.

Imorgon har jag en tid på psykiatri partners & på onsdag åker jag & provrider en häst (!!) superspännande verkligen men jag återkommer med mera information senare. Hör ofta att folk spekulerar & är helt galna. Knas, nästan lite skönt att hålla det hemligt då det bara angår mig. Jag behöver inte alltid ge hela kakan till allt & alla.Känner att det blir rätt mycket selfies nuförtiden men det ska det bli ändring på..

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag haft så himla mycket att göra, där av ingen update som vanligt.

Det blev sent igår då jag va med några kompisar hela dagen men vi hade det så mysigt, bara låg & lyssna på hög musik, åt gott & idag åker jag, Felicia, mormor & morfar till Ikea. Ska kolla efter en lampa & kanske något annat. När man är på Ikea hittar man ju typ trehundra saker man vill ha men inte behöver så det blir nog lite shopping ändå.

Måste dela med mig av en sak & det är att jag hatar när saker förändras för fort. Jag är en vane människa asså. Rädd för att jag ska börja må extremt dåligt , eller att jag ska skada mig eller att min hund skall dö. Mina vänner skall bli sjuka eller att nån nära ska dö. Rädd att du skall börja gilla nån annan eller att nån annan ska ta min plats. Rädd för att…….vill bara att livet skall vara såhär livet ut. Men endå är det inte rätt, för allt kan ju bli bättre. Tillexempel kommer jag att sluta hos min psykolog & det är jag livrädd för.

Men mitt i allt detta, är jag bara Ida.....

Likes

Comments

Vardag

Ni vet, vi har alla den där personen i sitt liv som är alldeles speciell. Idag är det min speciella persons födelsedag, min extramammas. Även om vi kan bråka, skämma ut varandra & allt vad vi gör så har vi ändå en relation som jag är så tacksam för.

GRATTIS på födelsedagen älskade extramorsan!!! 58år. (!!), i mina ögon kommer du alltid va ung & pigg trots att du till mestadels är rätt lat av dig. <3 Dig tycker jag om.

Likes

Comments

Fet text är lika med svar & kursiv text är lika med frågor. You get it.

Planer för året?

Tar det kortfattat. Planen eller målet är väll att jag ska gå klart sista terminen i grundskolan & förhoppningsvis komma in på Curt Nicolin gymnasiet vilket jag verkligen vill med inriktning vård & omsorg. Jag lovade mig själv att jag skulle ta tag i mitt liv det här året & jag har verkligen gjort en helomvändning. Va verkligen kind of psykiskt instabil om man kan säga så förra året så det här året satsar jag på att bli frisk & komma tillbaks dit jag va för två år sedan då allt jag gjorde verkligen gick superbra. Idag kan jag trots all skit som hänt säga att jag är väldigt stabil i mitt mående men långt ifrån klar för jag har fortfarande en hel del kvar att bearbeta vilket jag önskar kunna göra det här året men det måste också få ta sin tid så jag inte tvingar fram något som kommer tillbaka senare om ni förstår vad jag menar.

Har du många vänner eller några få som betyder mer?

Är inne i en period just nu där jag anser att jag är folks andrahandsval & att jag bara är tillräcklig när det passar. Samtidigt vet jag att det finns folk som bryr sig på riktigt men som jag tyvärr har tappat kontakten med. Svaret lutar nog mer åt det sistnämnda.

Glass eller godis?

Glass nästan alla dagar i veckan.

Är du singel?

Maybe baby, ja jag är singel såhär på alla hjärtans dag & har ingen dejt så jag & Felicia ska gå på bio ikväll. Tragiskt med stora bokstäver.

​Jag väntar på att mitt crush ska komma med rosor & pizza det hade variit goals. 

Likes

Comments

Skriver från min iPad nu som jag fick utav skolan idag because jag tappade bort min andra vilket va jävligt onödigt gjort om jag får säga det själv & jag tror dom flesta som känner mig kan relatera till att jag är ganska klumpig av mig när det gäller det mesta, sorgligt nog.

Slutade skolan klockan ett idag men va bara där i tre timmar för klumpiga lilla jag försov mig & missade bussen som för övrigt går typ en gång varannan timme. Efter skolan så åkte jag till Ingelsta för att få mina fransar fixade, det är första gången jag har fransförlängning & är så nöjd med resultatet. Jag har ”cateyes” form på fransarna & längden är 16mm (om någon mot all förmodan skulle vara intresserad).

Åkte också förbi bästa mormor & morfar, när jag kom dit fick jag en allahjärtansdag present i form av pengar & gelehjärtan, alltså hur söta lixom? Alla borde få ha morföräldrar som mina dom är världsbäst & har alltid funnits vid min sida & krigat för mig på alla sätt & vis. Imorgon flyttar jag hem till dom & stannar där i drygt en vecka.

Morfar & jag diskuterade lite om Göteborg Horse Show, ville ju jättegärna åka dit & få inspiration såhär mitt i vintern vilket jag behöver för jag älskar verkligen ridsporten & hästarna mest av allt men blir seriöst sjukt omotiverad när det blir så pass mörkt fort, klimatet ska vi inte heller snacka om & som jag nämnde tidigare & som ni kanske förstår så är inte motivationen on top just nu. Men det är bara att kämpa på & måste komma in i en fast rutin gällande ridningen igen för det blir inget Göteborg för mig i år. Istället blir det Falsterbo i sommar (!!). Tänk att få tävla i Falsterbo, det ska jag göra någon gång i mitt liv när tiden är rätt. För vissa kanske det kan va svårt att tänka sig in i situationen att jag liksom skulle tävla nationscuper eller Grand Prix i Falsterbo men det ska jag i alla fall. Varje ekipage ”som lyckats” har ju i grund & botten varit en ryttare som trott på sin häst & lagt alla kort på den här fantastiska sporten & djuren vi håller på med.

Är det några utav er som ska till Göteborg & kolla, kanske tävla där eller hänga i denna otroligt härliga atmosfären & få andas häst?

Likes

Comments

Vardag

Denna dag har verkligen gått i ett, men det gör det bara skönare att jag äntligen ska få sova nu. Inte nog med det, det är snart sportlov (!!), alltså en veckas lov. Så så skönt, men det känns samtidigt väldigt väldigt konstigt. Detta är inte något som händer ofta liksom. Jag ser fram emot ledigheten & andra spännande grejer som kommer att inträffa de närmsta veckorna, men mer om det då.

Direkt efter skolan idag åkte jag hem, för att ta det lugnt eftersom jag är ju trots allt lite krasslig fortfarande, men jag överlever.

Imorgon ska jag göra fransförlängning ihhh, tack tjatmorsan vet att du läser <33

Hittade självaste HÅKAN HELLSTRÖM!! påvägen hem från skolan. Måste sluta drömma..

Likes

Comments