Hellu:)

Igår så testade jag något nytt med mitt hår igen. Det är nämligen så att jag har fastnat för rasta stilen. Så jag testade temporära dreads , det är dreadlocks som inte är permanenta utan sitter i tills man väljer att tvätta och kamma ur det. Och jag tvättade och kammade ur dem i morse.

Beskrivning på hur jag gjorde:

Jag tyckte det var enklast när man inte tvättat håret på 1-2 dagar och jag rekommenderar att välja en fyrkantig slinga till att börja med, men det går bra med en triangulär eller cirkelformad eller vilken form som helst. Fläta slingan tätt ca 2-3 cm beroende på hur långt hår man har , tupera in till dit du slutade fläta, twista slingan lite då och då och tupera lite försiktigt. Spraya hårspray på slingan om det behövs och tupera med fingrarna lite försiktigt om man vill och/eller om det behövs. Sätt i snoddar i olika färger eller dekorera med vad man vill (om man vill)

(dreadlocksen kan se olika ut beroende på hur man formar dem och hur man vill att de ska se ut)

Det är inte jag på bilderna , det är exempel på hur temporära dreads kan se ut:)

Videon jag tittade på: https://www.youtube.com/watch?v=zlIw5H0KtYs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! 

Det var ett bra tag sedan jag skrev något inlägg jag har skrivit att jag ska bli mer aktiv på bloggen men det har ej blivit av. Jag har bara inte vetat vad jag ska blogga om och sedan så har jag ej orkat men nu ska jag iallafall försöka.

Sommarlov nu iallafall, skönt bara att man några dagar inte alltid har något att göra. Jag kan lätt bli rastlös vid vissa tillfällen , jag kan inte ha tråkigt för länge, vill göra något för det mesta hela tiden.

Men nu tror jag att jag ska ut och gå igen , lyssna på musik å rensa tankarna:)

Ha det bra så länge!:)

Likes

Comments

Hejsan nu var det riktigt länge sen jag gjorde något inlägg!

I ca 1,5 år har jag gått och grubblat över vad jag ska börja på för sorts aktivitet och det har stått mellan fotboll och några andra sporter. Men jag har också gått och tänkt på M&M , M&M är en dansskola för er som inte redan visste det.

SÅ för några veckor sen anmälde jag mig till M&M, och så nu går jag i Hip Hop gruppen med några andra kompisar som går där som jag känt sen ett litet tag tillbaka innan jag började där. Jag har dansat princip så länge jag har kunnat röra mig fast jag inte gått på typ dansskola , kurser elns. Så nu var det dags . Dans är verkligen något som håller mitt humör på topp och känner att jag mår som bäst när jag dansar.

Så att börja på dans är nog bland det bästa jag gjort på jättelänge! :)


Likes

Comments

NY TELEFON PÅVÄG

Jag har haft min iPhone 5 i lite över två år . Sedan jag spräckte min framskärm så blev skärmen så att den gjorde lite vad den ville.

Andra gången jag tappade den sprack framskärmen mer och glasbitar började lossna från skärmen. Batteriet segade ner sig och till sist funkade den bara när den stod i laddaren.

Pappa tyckte det var dags med ny telefon så han bestämde att jag skulle få en av honom i gengäld att jag skulle vara mer duktig i skolan och sköta om telefonen.Så nu har vi beställt en Samsung Galaxy S5 mini som är på väg att hämtas ut om några dagar .

Tack pappa <24178

Likes

Comments

Ser på dessa bilder och känner mina mungipor åka långt upp mot öronene, blir så glad av dessa sommarminnena.

Shit vad jag längtar till sommarenn <3

Här kommer lite bilder från sommaren 2014

Likes

Comments

Stannade hemma från skolan idag för att jag var sjuk. Jobbigt att vara sjuk men det är bara att göra det bästa utav situationen, kollade på The Vampire Diaries och käkade kaka, vilade ut och bara tog det chill . Sen är det oxå skönt med paus en eller två dagar från skolan och slappna av och inte tänka på pressen och kraven som skolan sätter.

Tar snart kvällen och inväntar morgondagen.

Godnatt på förhand ❤😊


Likes

Comments

Hejsvjes! 

Jag hade en blogg innan den här bloggen, men jag tänkte att eftersom jag har inte har bloggat ett tag och jag vela börja blogga igen så tänkte jag att börja på en ny kula och göra en ny blogg.

Så nu tänkte jag hålla mig mer aktiv och uppdaterad med några inlägg om dagen.

Tack för att du kikar inom min blogg! <3

Likes

Comments