//bilder fra weheartit//

En-to-tre og inn. Jeg trekker en lang og dyp pust gjennom lungene og puster ut igjen med nesen. Mobilen ligger på skrivebordet så jeg strekker meg fra sengekanten for å hente den. I det jeg har mobilen i hånden, plugger jeg øreproppene i telefonen. Så putter jeg dem deretter i ørene. Før alt dette hører jeg vinden blåse utenfor leilighetene min, mens grenene på treet utenfor treffer vinduet mitt.

Det er så kaldt og mørkt.

Det er kaldt så jeg kryper meg ned i dynen. Her blir jeg liggende en stund. Alene i mørket. I ørene mine hører jeg på DVSN. Fra blues til tune treffer rytmen alle delene i kroppen min. Den får meg til å slappe helt av. Men samtidig vil jeg bare danse til rytmen, svinge fram og tilbake på tå som en ballerina.

Ikke gi opp.

Sakte men sikkert lukker jeg øyene hvor fantasiene begynner å ta over realiteten. Tankene strømmer inn fra alle kanter. Idè 1 popper opp, idè 2 kommer frem og slik fortsetter det. Jeg drømmer. Det føles ut som jeg blir dratt inn i en annen dimensjon av verden. En verden hvor underbevisstheten eksisterer under et tynt lag på kroppen.

Det å faktisk kjede seg får meg til å tenke. En tanke, så enda en ny tanke. Denne følelsen får jeg når jeg kjeder meg. Jeg har begynt å kalle det for "kunsten av å kjede seg".

Pakk deg inn i dynen som en burrito.

Hele tiden får jeg høre av mine nærmeste at jeg er ei jente som drømmer. Ei med masse ideer og full av kreativitet. Men det hjelper ikke når jeg bruker hele dagen på å prokrastinere. Hensikten med denne bloggen er å dele disse tankene jeg får når jeg kjeder meg og når jeg blir inspirert av å observere. Jeg ønsker å dele min inspirasjon med dere, og motivere dere til oppnå hvilke som helst mål dere setter dere. Jeg er her. Tre-to-en og ut.

La oss dra på eventyrland sammen.

Disclaimer: Jeg er kjempe syk, så får ikke tatt noen bilder til det første innlegget mitt. Så alle bildene i dette innlegget er fra weheartit.

Likes

Comments