Hellurei, tänä aika nättinä aamuna kun kentältä kotiin pääsin ja päädyin sitten sängylle makaamaan, kattoa tuijottamaan ja miettimään elämän tarkoitusta, sain päähäni, että joo-o voisin alkaa kirjoittaa mietteitä ja omia juttujani blogiin. Tässä nyt vähän aikaa väsättyäni ja pähkäiltyäni, sain kun sainkin aikaan jotain konkreettista.

Sen lisäksi, että saisin vähä tyhjennettyä ajatyuksia päästäni, ajattelin, että voisin säästää instagram seuraajiani, koska luulen, että kohta kameran ja puhelimen muistit huutavat hoosiannaa kun pääsen reissun päälle. Täältä voi sitten lueskella miltä Sydney näytti vantaalaistytön silmin, satoiko Balilla koko päivän , niinkuin sääennustuksissa povataan ja onko Singapore niin siisti kun sen luvataan olevan.

Tosiaan lukiosta valmistuttuani viime keväänä päätin sitten pitää välivuoden, ja päädyinkin asumaan hesavantaan kakkosterminaalin turvatarkastukseen. Kohta tulee 5 kk kestönyt turvatarkastajan ura päätökseen ja joulun välipäivinä suuntaan itse turvan läpi ja edessä olisi loputtomalta kuulostava lento maailman toiselle puolelle. 

Tällanen aamuinen päähänpisto tänään.

Likes

Comments