"En prinsessas dagbok 2" & BTS

Jag har skrivit en stor tenta och nu är jag FRI en hel helg! Tyvärr kan jag väl egentligen inte riktigt slappna av ändå, på grund av allt strul med lägenheten, men idag har jag verkligen bara roliga saker inplanerat. Jag ska luncha med mamma och pappa i det härliga vårvädret och i eftermiddag ska jag på extra körrep, för att sedan möta upp några kompisar för utgång.

Men hittills idag har jag inte gjort något annat än hänga i soffan hemma hos mamma och pappa, ätit en (aningen förlängd) frukost, druckit massa te och tittat på En prinsessas dagbok 2: Kungligt uppdrag. Jag grät så mycket till den här filmen det är helt galet, jag hade helt glömt hur mycket jag älskar den. Nu är jag jättetaggad på att läsa om alla böcker i sommar. Det måste göras! Med tanke på mitt strul med jobb och så vidare kommer jag kanske ha ganska mycket tid på mig att bara sträckläsa i sommar. Det hittar jag i och för sig tid att göra oavsett, men men.

Just nu sitter jag och lyssnar på (surprise surprise) BTS och chattar med några kompisar. Pendlar mellan att vara fullt avkopplad och att ha ångest som bara slår mig rakt i magen.

Igår efter tentan var jag på Stadsmissionen och kollade runt lite och hittade The Knife of Never Letting Go av Patrick Ness för en tia. Jag vet inte varför jag inte läst den än, jag har tänkt på det i flera år. Men nu kanske det äntligen blir av!

För övrigt: Leah on the Offbeat (Becky Albertalli) kommer ut på tisdag! Jag förbokade den i vintras så jag hoppas verkligen den kommer på tisdag så kan jag läsa den direkt. Jag är så galet taggad eftersom jag inte kunnat se Love, Simon än - jag vill bara återse de karaktärerna.


Har du råkat hitta mitt lilla hörn av cyberspace?
Ta hand om dig.

Gillar

Kommentarer