Det bästa med julen kan ju vara att köpa julklappar, när man strosar i affärer och hittar något perfekt som bara vill ge till person ifråga med en gång.
Eller att gå runt med en önskelista och kunna bocka av det som står.

Jag har en kusin som är åtta år och jag älskar att skämma bort henne, hon älskar tofflor och mysiga strumpor osv, och då hittade jag ett par som hon verkligen kommer älska och föreställer mig luckan i hennes ansikte när hon öppnar paketet.

Nu är det ju tyvärr så att julklappar är inte det billigaste om man har många personer som man vill vissa sin uppskattning till. Själv ser jag mig själv som rätt ödmjuk när det kommer till julklappar och köper oftast mer än vad jag får tillbaka men det känns ändå bra.

Personligen så fokuserar jag på att köpa julklappar till familj och släkt och skickar kanske istället ett julkort till vännerna. Sen så är det också så att jag och mina vänner har bestämt att vi inte ska ha något julklappsbyte i år. Vi är ett gäng med sex personer och ingen av oss har en egen inkomst (förutom månadspengar vi får från vårdnadshavare, men det varierar ju) så då blir det så att det skulle bli för dyrt om man skulle köpa nåt ungefär lika värt till alla.

Men jag som verkligen vill visa min uppskattning för mina vänner bestämde mig att skicka ut egna julkort. Där kan man uttrycka din uppskattning med ord vilket och så fungerar riktigt bra. Eftersom att de inte förväntar sig att få något så blev de såklart ännu gladare än vad de kanske skulle varit om de var beredda på det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, nu i mitt första inlägg tänkte jag berätta lite om mig och vad som komma skall när det gäller bloggen.

Jag är en 15 årig tjej bosatt i Västmanland. Min vision är väl att skriva om min vardag, jag tänkte även dela med mig av mina åsikter när det kommer till olika ämnen men också produkter. Eftersom att jag har ett intresse för fotografi kan det också räknas med ett antal bilder.

Bloggen heter "I Huvudet På Mig" så det är lite så jag tänkt göra, att jag bara skriver om vad jag har för tankar som far i huvudet. 

Vi får helt enkelt se vad som händer. Ha en fortsatt bra dag!


Likes

Comments