Tärkeintä, mitä olen oppinut...

...lapsuudenkodista?

Pieniäkin asioita ja onnistumisia kannattaa juhlia! Ja, että on hyvä nauraa paljon. Mitä hyötyä siitä on, että on koko ajan vaan vakavana?


...parisuhteesta?

Ettei toista voi muuttaa, mutta se ei haittaa, vaikkei aina olisikaan samaa mieltä! Oikeastaan, mistä sitä sitten edes juteltais, jos oltaisiin vaan kaikesta koko ajan ihan samaa mieltä....meidän koirilta?

Ainakin sen, että elämä on mukavampaa, kun nukkuu seitsemät päiväunet päivässä. Myös sen, että jos haluaa jotain ja ei anna millään periksi niin eiköhän joku sen lopulta sitten sinulle anna :'D


...matkustellessa?

Vaikka maailma on täynnä upeita paikkoja, joissa on mahtavaa päästä käymään, Suomi on hieno maa, jossa asiat on hyvin ja tänne on mukava palata. Ollaan tosi etuoikeutettuja, kun meistä suurella osalla on halutessaan mahdollisuus ylipäätään matkustella!


...opiskeluista?

Varmaan ajattelemaan asioita laajemmin ja useammalta kannalta. Joskus sitä tuntuu, ettei kauppakorkeasta jäänyt hirveästi mitään konkreettista käteen, mutta ehkä se tosiaan jäi, että on oppinut kyseenalaistamaan, eikä ota kaikkea tietoa annettuna.
...asuessani Ranskassa?

Stressaamattomuutta. Koskaan ei ole niin kiire, etteikö voisi ensin käydä kupillisella kahvia. Ja että, jos ei aina huvita, asioiden voi välillä vaan antaa olla.


...töissä?

Sen, että kaikki me varmaan esitetään vielä vähän parempia ja asiantuntevampia kuin oikeasti ollaankaan. Ja, että muut myös uskovat sinuun sitä enemmän, mitä enemmän itsekin uskot....itsestäni?

Että välillä täytyy vaan pysähtyä. Mä olen sellainen, joka vaatii omaa aikaa ihan vaan olla rauhassa ja jollen ota sitä välillä, väsyn todella paljon.


Mitkä ovat tärkeinpiä oppeja sun elämässä?

♥ Maria

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jani
Jani,
Hieno mekko:)
Ihanaista
Ihanaista,
saaraw
saaraw,
olipa ihana postaus, laittoi miettimään mitä kaikkea itsekin on eri tilanteista ja paikoista oppinut:) lapsuuden kodista ainakin että kaikkea ei tarvitse ottaa niin vakavasti, mikä on auttanut kun osaa nauraa myös itselleen! Matkustelusta kyllä oppinut arvostamaan tätä upeaa kotimaata!nouw.com/saaraw
Ihanaista
Ihanaista,
Noniin eli vähän samoja oppeja löytyi sieltäkin 😊nouw.com/ihanaista
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229