Höstlista

Beskriv din höst i tre ord:

- Nystart
- Rutiner
- MYS

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Höstkläder, enligt mig är hösten och våren de roligaste årstiderna när det kommer till att klä sig. Känslan av nystart och förändring är ju inte mer påträngande än efter semestern. Lugnet, mörkret och myset! Känns som att man taggar ner lite efter semestern och kommer in i rutiner igen. Sämsta är väl att det blir kallare och att man är något tröttare.

Hur höstmyser du?
Älskar att mysa inomhus. Ta en varm dusch, lägga ansiktsmask, lyssna på sprakandet från kaminen, tända ljus, krypa ner under täcket med en varm kopp té och titta på all bra höst-tv samtidigt som det är mörkt och ruggigt utomhus.

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Just nu har jag ingenting! Skönt

Bästa musiken för regniga dagar?
Jag lyssnar nog helst på något peppigt som får upp humöret.

Vad tittar du på?
Allt möjligt från tv-program såsom Wahlgrens värld, Idol och På spåret till riktigt tunga och mörka dokumentärer om mord, missbruk och misär. Tips: Svt:s filmatisering av Mordet på Gianni Versace och Netflix dokumentären Evil genius


En höstig maträtt du kommer äta?
Bra fråga, kommer inte på något typiskt höstigt. Dock har jag varit väldigt sugen på tomtegröt och adventsfika det senaste. Så får nog göra jul-tapas någon dag haha

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Eftersom att mitt bloggande är ytterst sporadiskt så har jag inte det dokumenterat och därmed ingen aning hehe


Var hänger du helst under helgen?
Älskar att gosa hemma. Annars tycker jag det är perfekt att gå på loppisar, strosa runt på stan och kolla i butiker, sätta sig på något murrigt, mysigt kafé eller bar och beställa en kaffe eller en öl.

Vad har du för höstplaner?
Utöver att jobba och spara pengar så är min höst ganska oplanerad än så länge, och jag känner mest för att bara ta hand om mig själv och göra saker som jag mår bra av. Träna, äta bra, sova mycket. Tröttnar jag på det så vill jag gå på spa, höstmarknader, gärna någon konsert och så vill jag åka till Liseberg på Halloween, aldrig varit där under hösten.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229