Heej! Sorry för få bilder och korta inlägg men det får bli som det blir.

Idag har vi iaf haft friluftsdag med hela skolan. Jag och typ alla mina kompisar valde slalom så vi var i Källviken och åkte hela dagen. Imorse var jag fett otagg på dagen, jag vet inte varför. Men det blev iaf en fett kul dag. Ikväll så har jag inte gjort så mycket, typ duschat och chillat.

För övrigt så hade jag dans igår och jag klarade äntligen dubbelpiruett. (Weey) Jag ska även vara med i någon kortfilm tror jag på lördag. Det skulle typ handla om någon man som gick igenom isen och vi skulle gå något luciatåg. Hahah fett rörigt. Och någon vecka efter det så skulle jag vara med i någon ”reklamfilm” som högskolan skulle göra. Fullt upp I feel, haha.

Ja, det var väl typ det jag kunde skriva om. Det har ju inte hänt så mycket men iaf.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja, första inlägget på min blogg dåe. (Kommer antagligen bli ett ganska kort inlägg) Iaf idag har det typ inte hänt så mycket men kände ändå att jag ville skriv nåt här. Denna och nästa vecka så ska vi tydligen ha temaveckor om jordens utveckling eller något sånt. Tråkigt af om ni frågar mig. Imorse så blev vi indelade i fett dåliga grupper och kollade på någon tråkig faktafilm men sen så gick vi till brits aula och såg på Jurassic Park som faktiskt va ganska roligt. Så det har väll varit en helt okej dag ändå.

Vi får se hur det blir med uppdateringen här på bloggen eftersom det antagligen inte kommer hända något speciellt men som sagt, vi får se.

Likes

Comments