Header
Ida

#monkistyle

Våren är snart här, och vi måste fräscha upp får garderob. Iallafall skall jag absolut göra det, bort med det svarta och in med färg, färg och färg.
Nu är jag verkligen trött på de mörka färgerna. Jag har fått nog helt enkelt. Haha, så pågrund utav det, tänkte jag göra ett litet inlägg som ger lite inspiration till vad man kan köpa in. Alla kläder och tillhörigheter är ifrån Monki.se

Tröja; http://www.monki.com/se/Tops/Leila_top/13214-15233807.1#c-126153

Byxor; http://www.monki.com/se/Jeans/Kimomo_mid_blue/65003-9113478.1#c-47958

Bomber jacka; http://www.monki.com/se/Jackets_coats/Farah_jacket/65005-14996124.1#c-49929

Skor; http://www.monki.com/se/Shoes/Linda_loafers_lace_up/65007-11998550.1#c-47958

Detta var tyvärr ett kort inlägg, men jag har mycket i skolan nu. Har dock en idé på vad jag ska skriva härnäst och det kommer antagligen upp snart.
Hoppas ni gillade detta och jag kommer självklart att fortsätta med det här.

Kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Serien "Keeping up with the Kardashians" har vi alla olika åsikter om.
En säger att dom är hemska, att dom borde skämmas, att dom är för mycket. En annan säger att dom är väl helt okej, att dom är roliga, spännande att följa, att man får lära känna dom lite djupare.

Jag själv har verkligen inget emot dom, jag känner ju dom inte direkt. Jag tycker att dom är roliga att se på, på ett bra sett dock. Jag tycker om att dom är så öppna och berättar saker som är ganska privata ändå. Dom visar sina känslor för oss. Känslor som man inte ser på andra sociala medier. Man får se hur deras relation är med varandra, hur roligt dom har det. Men även mindre bra stunder i deras liv. Man får se dom bråka, tjafsa, gråta och vara sura på varandra. Men det tycker jag bara är bra. Då märker man verkligen att alla inte har det perfekta livet, även om det ser ut så på deras instagram bilder.

Alla systrarna har sin egen personlighet. Något eget dom strävar för. Något eget dom älskar. Sen har man faktiskt sina favoriter, av systrarna då alltså. Mina är Khloé och Kendall. Det känns verkligen som om man kommer nära Khloé, att hon bryr sig om alla sina "fans" på riktigt, att hon är så öppen. Och Kendall, hon är verkligen så bra, hon verkar så snäll och omtänksam liksom. Sådant fastnar jag för.

Just det, har ni spelat Kendall och Kylie's spel? Så grymt verkligen. Älskar det, och älskar kläderna. Dom är bara för snygga. Man kan verkligen uttrycka sin egen stil i själva appen, något jag saknade hos Kim's spel.

Nog pratat om Kardashians/Jenners. Hoppas ni har en sjukt bra dag, så ses vi! :)

Likes

Comments